Home Fun Boeken ‘Selfie’-auteur Kaat De Kock en Chrostin lanceren samen tienerboek ‘Help, ik ben...

‘Selfie’-auteur Kaat De Kock en Chrostin lanceren samen tienerboek ‘Help, ik ben verliefd’

Lees hier het allereerste hoofdstuk!

Help ik ben verliefd
© Ysaline Pollet

We gaven eerder al tips voor young adult-boeken die je in het zonnetje (dat zich momenteel achter de wolken verschuilt) wil lezen. Nu hebben we nog een toptitel om aan jouw leeslijst toe te voegen. Twee Flair-collega’s sloegen de handen in elkaar en lanceerden zopas hun nieuwe boek ‘Help, ik ben verliefd’.

Het is eindelijk zover! Het gloednieuwe boek ‘Help, ik ben verliefd‘ van Kaat De Kock, ‘Selfie‘-auteur én eindredacteur bij Flair, is vanaf nu beschikbaar. Het is een samenwerking met Flair-collega en illustratrice Chrostin. Zij verzorgde namelijk de leuke cartoons voor elk hoofdstuk van het jeugdboek.

Crush Hakim

‘Help, ik ben verliefd’ gaat over tiener Charlie. Haar moeder is een kinderboekenschrijfster die haar verhalen maar al te graag inspireert op wat haar dochter allemaal meemaakt. Een ruzie met vriendinnen en een crush op Hakim, de leukste jongen van de klas, zorgen ervoor dat dat tienerbestaan niet altijd van een leien dakje loopt. Dat haar mama notities maakt als Charlie haar hart lucht, maakt het er niet veel beter op.

Lees hier het eerste hoofdstuk van ‘Help, ik ben verliefd’ (Uitgeverij Horizon, €15,99)!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.