Home Fun 13 tienerseries op Netflix die je moet gezien hebben

13 tienerseries op Netflix die je moet gezien hebben

Heb je ze al allemaal gezien?

© Netflix

Heb je de nieuwe seizoenen van ‘Stranger Things’ en ’13 Reasons Why’ in één ruk uitgekeken en heb je geen idee wat je nu moet doen met je leven? Geen zorgen, wij hebben een overzicht gemaakt van de 13 tienerseries op Netflix die je moet gezien hebben. Heb je ze al allemaal gezien? Hoog tijd dan om ze nog eens vanaf het eerste seizoen opnieuw te bingewatchen.

1 / 13
Sex Education
Élite
13 Reasons Why
Riverdale
Chilling Adventures of Sabrina
The Society
Baby
Stranger Things
The End of the F***ing World
Pretty Little Liars
Gossip Girl
Trinkets
Degrassi: Next Class
Sex Education
Sex Education

De zestienjarige Otis (Asa Butterfield) woont samen met zijn sterke en onafhankelijke moeder Jean (Gillian Anderson), die sekstherapeut is. De tiener en maagd worstelt zelf met zijn seksualiteit, maar toch voelt hij intuïtief de seksuele problemen van anderen goed aan. Samen met zijn klasgenoot en badass Maeve (Emma Mackey) richt hij een sekskliniek op waar hun medeleerlingen terechtkunnen met vragen en seksuele problemen.

Élite
Élite

Drie arbeiderskinderen, Samuel (Itzan Escamilla), Nadia (Mina El Hammani) en Christian (Miguel Herrán), schrijven zich in in Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje. Een strijd tussen arm en rijk eindigt in een moord. Maar wie zit erachter? Is het een van de nieuwelingen of schuilt er een dieper geheim achter de schooldeuren?

13 Reasons Why
13 Reasons Why

Wanneer Hannah Baker (Katherine Langford) zelfmoord pleegt, laat ze 13 tapes achter waarop ze telkens één persoon aanspreekt. Clay Jensen (Dylan Minnette) wil koste wat kost Hannahs verhaal en haar beslissing om zichzelf van het leven te beroven, ontrafelen.

Riverdale
Riverdale

Terwijl ze moeten omgaan met hun leven als tieners dat draait rond romantiek, school en familie, raken Archie Andrews (KJ Apa), Jughead Jones (Cole Sprouse), Betty Cooper (Lili Reinhart) en Veronica Lodge (Camila Mendes) verstrikt in de donkere mysteries die schuilgaan in de stad Riverdale.

Chilling Adventures of Sabrina
Chilling Adventures of Sabrina

Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) moet haar tweedelige aard als halfheks, halfmens, terug samenbrengen terwijl ze vecht tegen het kwaad dat haar, haar familie en de mensheid bedreigt.

The Society
The Society

Een groep tieners wordt van de ene dag op de andere naar een replica van hun stad in New England getransporteerd, zonder enig spoor van hun ouders. Dat lijkt all fun and games in het begin, maar wanneer het mis gaat, beseffen ze dat het toch niet zo fantastisch is. Terwijl ze proberen uit te zoeken wat er gebeurd is, moeten ze de orde herstellen en allianties vormen om te overleven.

Baby
Baby

In hun chique wereld is een goed voorkomen alles. De tieners zijn het beu om de regels te volgen en leiden een geheim leven waar regels niet bestaan.

Stranger Things
Stranger Things

Wanneer Will Byers (Noah Schnapp) verdwijnt, doen zijn moeder, zijn dappere vrienden en de politiechef er alles aan om hem terug te krijgen. Op dat pad ontdekken ze heel wat donkere geheimen die te maken hebben met zijn verontrustende verdwijning. Ze gaan de strijd met heel duistere krachten aan.

The End of the F***ing World
The End of the F***ing World

Tiener James (Alex Lawther) is er vrij zeker van dat hij een psychopaat is. Wanneer hij Alyssa (Jessica Barden), het nieuwe coole en humeurige meisje op school, leert kennen, overtuigt ze hem ervan om samen op roadtrip te gaan op zoek naar haar echte vader. Dat is de perfecte gelegenheid voor James om zijn allereerste moord te plegen.

Pretty Little Liars
Pretty Little Liars

Vier vriendinnen moeten het samen opnemen tegen een anonieme vijand die dreigt hun grootste geheimen te onthullen. Dat terwijl ze de verdwijning van hun beste vriendin onderzoeken.

Gossip Girl
Gossip Girl

De bevoorrechte tieners van de Upper East Side in New York kunnen geen enkel geheim houden voor blogger Gossip Girl die hen altijd in de gaten houdt.

Trinkets
Trinkets

De drie tieners: Elodie, Tabitha en Moe komen elk uit een andere sociale klasse, maar ze hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn verslaafd aan stelen. De meiden leren elkaar beter kennen tijdens Shoplifters Anonymous.

Degrassi: Next Class
Degrassi: Next Class

‘Degrassi: Next Class’ volgt de turbulente levens van de leerlingen van Degrassi Community School. Elk van hen moet omgaan met de ups en downs van het tiener zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.