Home Fun 23 tienerseries op Netflix die je moet gezien hebben

23 tienerseries op Netflix die je moet gezien hebben

Welke heb jij nog niet gezien?

© Netflix

Heb je geen idee wat je nog kan kijken? Geen zorgen, wij hebben een overzicht gemaakt van de 23 tienerseries op Netflix die je moet gezien hebben. Heb je ze al allemaal gezien? Hoog tijd dan om ze nog eens vanaf het eerste seizoen opnieuw te bingewatchen.

1 / 23
Sex Education
Élite
13 Reasons Why
Riverdale
Chilling Adventures of Sabrina
The Society
Baby
Stranger Things
The End of the F***ing World
Pretty Little Liars
Gossip Girl
Trinkets
Degrassi: Next Class
On My Block
Never Have I Ever
Skins
I Am Not Okay With This
Dare Me
Teen Wolf
The Order
Atypical
Summertime
Sex Education
Sex Education

De zestienjarige Otis woont samen met zijn sterke en onafhankelijke moeder Jean, die sekstherapeut is. De tiener en maagd worstelt zelf met zijn seksualiteit, maar toch voelt hij intuïtief de seksuele problemen van anderen goed aan. Samen met zijn klasgenoot en badass Maeve richt hij een sekskliniek op waar hun medeleerlingen terechtkunnen met vragen en seksuele problemen.

Élite
Élite

Drie arbeiderskinderen, Samuel, Nadia en Christian, schrijven zich in in Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje. Een strijd tussen arm en rijk eindigt in een moord. Maar wie zit erachter? Is het een van de nieuwelingen of schuilt er een dieper geheim achter de schooldeuren?

13 Reasons Why
13 Reasons Why

Wanneer Hannah Baker zelfmoord pleegt, laat ze 13 tapes achter waarop ze telkens één persoon aanspreekt. Clay Jensen wil koste wat kost Hannahs verhaal en haar beslissing om zichzelf van het leven te beroven, ontrafelen.

Riverdale
Riverdale

Terwijl ze moeten omgaan met hun leven als tieners dat draait rond romantiek, school en familie, raken Archie Andrews, Jughead Jones, Betty Cooper en Veronica Lodge verstrikt in de donkere mysteries die schuilgaan in de stad Riverdale.

Chilling Adventures of Sabrina
Chilling Adventures of Sabrina

Sabrina Spellman moet haar tweedelige aard als halfheks, halfmens, terug samenbrengen terwijl ze vecht tegen het kwaad dat haar, haar familie en de mensheid bedreigt.

The Society
The Society

Een groep tieners wordt van de ene dag op de andere naar een replica van hun stad in New England getransporteerd, zonder enig spoor van hun ouders. Dat lijkt all fun and games in het begin, maar wanneer het mis gaat, beseffen ze dat het toch niet zo fantastisch is. Terwijl ze proberen uit te zoeken wat er gebeurd is, moeten ze de orde herstellen en allianties vormen om te overleven.

Baby
Baby

In hun chique wereld is een goed voorkomen alles. De tieners zijn het beu om de regels te volgen en leiden een geheim leven waar regels niet bestaan.

Stranger Things
Stranger Things

Wanneer Will Byers verdwijnt, doen zijn moeder, zijn dappere vrienden en de politiechef er alles aan om hem terug te krijgen. Op dat pad ontdekken ze heel wat donkere geheimen die te maken hebben met zijn verontrustende verdwijning. Ze gaan de strijd met heel duistere krachten aan.

The End of the F***ing World
The End of the F***ing World

Tiener James is er vrij zeker van dat hij een psychopaat is. Wanneer hij Alyssa, het nieuwe coole en humeurige meisje op school, leert kennen, overtuigt ze hem ervan om samen op roadtrip te gaan op zoek naar haar echte vader. Dat is de perfecte gelegenheid voor James om zijn allereerste moord te plegen.

Pretty Little Liars
Pretty Little Liars

Vier vriendinnen moeten het samen opnemen tegen een anonieme vijand die dreigt hun grootste geheimen te onthullen. Dat terwijl ze de verdwijning van hun beste vriendin onderzoeken.

Gossip Girl
Gossip Girl

De bevoorrechte tieners van de Upper East Side in New York kunnen geen enkel geheim houden voor blogger Gossip Girl die hen altijd in de gaten houdt.

Trinkets
Trinkets

De drie tieners: Elodie, Tabitha en Moe komen elk uit een andere sociale klasse, maar ze hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn verslaafd aan stelen. De meiden leren elkaar beter kennen tijdens Shoplifters Anonymous.

Degrassi: Next Class
Degrassi: Next Class

‘Degrassi: Next Class’ volgt de turbulente levens van de leerlingen van Degrassi Community School. Elk van hen moet omgaan met de ups en downs van het tiener zijn.

On My Block
On My Block

Vier vrienden, Monse, Ruby, Cesar en Jamal, wonen in een ruige buurt in Los Angeles. Daar wordt de vriendschap van de intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

Never Have I Ever
Never Have I Ever

In tegenstelling tot haar vorige traumatische jaar, wil Devi er dit jaar het allerbeste van maken. Om populair te worden, moeten zij en haar vriendinnen elk voor een nieuw imago gaan en met knappe mensen omgaan. Devi komt er al snel achter dat populair worden niet van een leien dakje loopt.

Skins
Skins

Een groep Britse tieners uit Bristol probeert tijdens de laatste twee jaar aan de middelbare school liefde en geluk te vinden.

I Am Not Okay With This
I Am Not Okay With This

Tienermeisje Sydney moet door de beproevingen van de middelbare school navigeren, terwijl ze omgaat met de complexiteit van haar familie en haar ontluikende seksualiteit. Daarbij komt nog eens dat ze ontdekt dat ze mysterieuze krachten heeft. Ze kan namelijk voorwerpen ineens de lucht doen invliegen wanneer ze hele sterke emoties voelt.

Dare Me
Dare Me

Coach Colette heeft één doel: van haar cheerleaders de beste maken, maar haar aanwezigheid zorgt voor problemen tussen Beth en Addy die al jaren beste vriendinnen zijn.

Teen Wolf
Teen Wolf

Nadat een vermoorde vrouw werd gevonden in de bossen, haalt tiener Stiles Stilinski zijn beste vriend Scott McCall over een kijkje te gaan nemen. Daar wordt Scott gebeten door een weerwolf, waardoor hij nu zelf vervloekt is. Hij moet nu niet alleen leren omgaan met de puberteit, maar moet ook nog eens ontdekken wat er allemaal met hem gebeurt en hoe hij ermee moet omgaan.

The Order
The Order

Student Jack Morton wordt lid van een geheim genootschap genaamd The Order, waar hij wordt ondergedompeld in een wereld van magie, monsters en intriges. Beetje bij beetje ontdekt Jack duistere familiegeheimen en een strijd tussen weerwolven en zwarte kunsten.

Atypical
Atypical

Sam is 19 jaar en heeft autisme. Terwijl zijn familie probeert om te gaan met de veranderingen in hun leven zoekt hij naar liefde en onafhankelijkheid op zijn grappige, maar emotionele reis naar zelfontdekking.

Summertime
Summertime

Summer, Ale, Dario, Edo en Sofia spenderen drie maanden lang onder de zon van de Adriatische kust. Daar breken ze met hun verleden, stellen ze vragen bij hun overtuigingen en ontdekken ze wie ze echt zijn. Eén zomer kan hun hele leven veranderen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.