Home Celebs CUTE: ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-actrice Lana Condor krijgt ook...

CUTE: ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-actrice Lana Condor krijgt ook in real life liefdesbriefjes

Het ziet ernaar uit dat ze haar eigen Peter Kavinsky heeft! 😍

To All The Boys I've Loved Before
IMDb

Wij hebben iets heel leuks ontdekt over hoofdrolspeelster Lana Condor aka Lara Jean Covey. De ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘-actrice krijgt namelijk, net als in de film, ook in real life schattige liefdesbriefjes. Van wie vraag je je af? Wij kwamen het te weten!

Als je ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘ nog niet hebt gezien: snel doen! Hier op de redactie zijn we al helemaal verkocht. Heb je de Netflixfilm wel al gezien? Dan herinner je je vast nog dat Lara Jean Covey af en toe een liefdesbriefje kreeg van Peter Kavinsky. Die gooide ze telkens weg, maar op het einde gaf haar zusje Kitty toe dat ze ze allemaal had bewaard voor Lara. Zo cute!

Koppel in real life

Nu blijkt dat Lana Condor, die Lara Jean speelt in ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ ook in het echte leven zulke briefjes krijgt. Die krijgt ze jammer genoeg niet van Noah Centineo, beter bekend als Peter Kavinsky in de film. Nochtans zijn fans er steevast van overtuigd dat de twee acteurs ook in real life een koppel vormen. En inderdaad, hoe Noah en Lana over elkaar praten en naar elkaar kijken is echt goals! Bekijk het bewijsmateriaal dat tal van fans hebben verzameld hieronder. Té cute!

Anthony De La Torre

Maar helaas, die geruchten kloppen niet. Meer nog, Lana zou zelfs een vriendje hebben! Ze vormt namelijk al drie jaar een koppel met ‘Pirates of the Caribbean‘-acteur Anthony De La Torre. Hij is volgens Lana een echte romanticus! De actrice onthulde namelijk aan US Weekly dat haar vriendje al van bij het begin van hun relatie liefdesbrieven schrijft. Zo schattig! Volgens Lana heeft Anthony ook helemaal geen problemen met haar hechte band met Noah Centineo. Oef!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.