Home Fun Tom Holland maakt kans op de hoofdrol van Milo in de live-actionremake...

Tom Holland maakt kans op de hoofdrol van Milo in de live-actionremake van ‘Atlantis’

Voorlopig is het nog niet officieel bevestigd of de remake er effectief komt en of Tom de rol van Milo speelt.

Tom Holland
© Getty/Disney

We maakten al een overzicht van de Disneyfilms die hoogstwaarschijnlijk een live-actionremake krijgen. Maar in dat lijstje ontbreekt blijkbaar één titel. Het gerucht doet namelijk de ronde dat er ook een live-actionremake van ‘Atlantis’ komt. En daar zou Tom Holland misschien de hoofdrol in spelen.

Wij hopen zo hard dat een live-actionremake van ‘Atlantis: The Lost Empire‘ werkelijkheid wordt. De originele Disneyfilm dateert uit 2001 en is één van onze persoonlijke favorieten. De trailer maakt ons meteen nostalgisch. In ‘Atlantis’ is een jonge avonturier de sleutel tot het onthullen van een eeuwenoud mysterie. Hij gaat samen met een groep stoere ontdekkingsreizigers op zoek naar het verloren rijk Atlantis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tom Holland

De originele film deed het in 2001 niet zo goed, maar we zijn er zeker van dat een live-actionremake met een goeie regisseur en topcast dat helemaal goed kan maken. Een van die acteurs die al genoemd wordt, is niemand minder dan ‘Spider-Man: Homecoming‘-acteur Tom Holland. Als de remake er effectief komt, zou hij volgens geruchten de hoofdrol van Milo James Thatch op zich nemen. Voorlopig is er nog niets officieel bevestigd.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.