Home Fun TRAILER: het grote geheim dreigt uit te komen in laatste seizoen van...

TRAILER: het grote geheim dreigt uit te komen in laatste seizoen van ’13 Reasons Why’

Komen de tieners hier heelhuids uit? We ontdekken het op 5 juni!

13 reasons why
© Netflix

Het is binnenkort zover: het vierde seizoen van ’13 Reasons Why’. Netflix heeft zopas een bloedstollende trailer gelanceerd en die doet ons tot de laatste seconde op het puntje van onze stoel zitten.

Een van de vragen die wij ons stelden op het einde van ‘13 Reasons Why‘ was of Winston ooit de waarheid over Monty zou vertellen. Ani, Clay en de anderen lieten Monty na zijn dood namelijk opdraaien voor de moord op Bryce. Maar Monty was die nacht bij Winston, waardoor hij een waterdicht alibi had. Het was nog af te wachten of die laatste dat voor zichzelf zou houden.

Dankzij de officiële trailer hebben we daar nu, nog voor de release van het vierde seizoen, een antwoord op. ‘Monty was framed‘ staat er aan het begin van de trailer in graffiti te lezen. Volgens Ani heeft Winston geen bewijs, maar hij lijkt alleszins vastberaden om dat te verzamelen. Hij schrijft zich in aan Liberty High en trommelt anderen op om Monty’s naam te zuiveren.

Clays mentale gezondheid 

Daarnaast zien we ook hoe Clay het amper volhoudt onder de druk. Monty en Bryce lijken overal op te duiken. We horen zijn therapeut het volgende zeggen ‘Ik kijk naar jou Clay en zie een jongen die een hoge prijs betaalt, en ik weet nog niet waarvoor. Ik vermoed dat het door de geheimen komt die je met je meedraagt.’ Het lijkt er dus op dat de makers dit seizoen ook dieper ingaan op Clays mentale gezondheid.

Daarnaast zien we in de trailer bloed, gevechten, politiewagens en nog zoveel meer. Komen de tieners hier op een of andere manier heelhuids uit of zal hun grote geheim toch door iedereen ontdekt worden? We weten het op 5 juni, want dan staat het vierde en laatste seizoen van ’13 Reasons Why’ op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.