Home Fun TRAILER: Jacob Elordi en ‘Riverdale’-actrice Tiera Skovbye spelen samen in ‘2 Hearts’

TRAILER: Jacob Elordi en ‘Riverdale’-actrice Tiera Skovbye spelen samen in ‘2 Hearts’

'2 Hearts' is gebaseerd op het boek 'All My Tomorrows' en vertelt het waargebeurde verhaal van Chris Gregory en Jorge Bacardi.

2 hearts trailer
© Freestyle Releasing

Twee jaar geleden vertelden we jullie over ‘2 Hearts’ waarin ‘The Kissing Booth’-acteur Jacob Elordi en ‘Riverdale’-actrice Tiera Skovbye een hoofdrol spelen. Dankzij de officiële trailer voor de dramafilm hebben we nu eindelijk een idee van wat we kunnen verwachten.

2 Hearts‘ is gebaseerd op het boek ‘All My Tomorrows‘, geschreven door Chris’ vader Eric Gregory. Het vertelt het waargebeurde verhaal van Chris Gregory en Jorge Bacardi, van het bekende Bacardi Rum-familiebedrijf. Het plot klinkt als volgt: ‘Voor twee koppels ontvouwt de toekomst zich in verschillende decennia en op verschillende plaatsen, maar een verborgen connectie zal hen samenbrengen op een manier die niemand had kunnen voorspellen.’

Verbonden levens

In de trailer zien we hoe Chris (Jacob Elordi) op een klungelige manier Sam (Kiera Skovbye) leert kennen. Op een ander moment en een andere plek ontmoet Jorge (Adan Canto) de Pan Am-stewardess Leslie (Radha Mitchell). De twee koppels zijn gelukkig en verliefd, tot het noodlot toeslaat. ‘Twee levens verbonden door een mysterie’ lezen we in de trailer terwijl we zowel Chris als Jorge zien instorten. Hoewel het nooit de bedoeling was dat ze elkaar zouden ontmoeten, heeft het lot iets onverwachts voor hen in petto dat de loop van hun leven op een ingrijpende manier verandert.

‘2 Hearts’ wordt op 11 september in de Verenigde Staten gelanceerd. Of en wanneer de film ook bij ons te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. Wij hopen alvast van wel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.