Home Fun TRAILER: ‘A Week Away’ lijkt wel ‘Camp Rock’ meets ‘High School Musical’

TRAILER: ‘A Week Away’ lijkt wel ‘Camp Rock’ meets ‘High School Musical’

Netflix brengt ons in de vakantiestemming!

a week away
© Richard Peterson via Netflix

Het zonnetje en de zachte temperaturen van afgelopen weekend doen ons nog meer verlangen naar de lente en zomer. Nu brengt ook Netflix ons in de vakantiestemming met een gloednieuwe film ‘A Week Away’.

Netflix gaat de Disney-tour op en komt met een muzikale tienerfilm. De streamingdienst loste een trailer voor ‘A Week Away‘, een Netflix Original die zonder twijfel fans van ‘Teen Beach Movie’, ‘Camp Rock‘ en ‘High School Musical’ zal bekoren. Daarin spelen Bailee Madison (bekend van de serie ‘Good Witch’) en Kevin Quinn (bekend van de Disneyserie ‘Bunk’d’) de hoofdrol.

‘A Week Away’ gaat over de onrustige tiener Will Hawkins die een aanvaring heeft met de wet en moet kiezen: naar de jeugdgevangenis gaan of zich inschrijven voor een christelijk zomerkamp. Hij kiest voor de laatste optie en eenmaal daar stelt hij zijn hart open voor Avery, dochter van de eigenaar van het kamp. Summer vibes, muziek, dans, tienerliefde, … Wat heb je nog meer nodig in tijden als deze? De film is vanaf 26 maart te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.