Home Fun TRAILER: Alexa en Katie beginnen aan hun laatste jaar aan de middelbare...

TRAILER: Alexa en Katie beginnen aan hun laatste jaar aan de middelbare school

Het vierde seizoen wordt een rollercoaster van emoties.

alexa & katie
© GILLES MINGASSON via NETFLIX

We vertelden al dat ‘Alexa & Katie’ in juni op z’n einde loopt met een vierde seizoen. Nu heeft Netflix een officiële trailer gelanceerd en het lijkt erop dat de laatste afleveringen erg emotioneel worden.

De zomer zit erop en Alexa en Katie beginnen aan hun laatste jaar aan de middelbare school. Daarbij horen natuurlijk weer een heleboel avonturen, gekke fratsen, volwassen keuzes maken, liefde en vriendschap. Uit de trailer kunnen we opmaken dat het vierde seizoen alleszins een rollercoaster van emoties wordt.

Katie blikt terug op de tijd dat Alexa kanker had en dat ze dacht dat ze geen laatste schooljaar zouden hebben samen. We zien ook iets bloeien tussen haar en de ‘vervelende’ Aiden. Alexa probeert uit te zoeken wat ze wil doen met haar leven en lijkt de kanker, dankzij haar nieuwe vriend Spencer, een plaats te hebben gegeven. We zijn benieuwd hoe de twee vriendinnen hun laatste jaar zullen afsluiten en of ze ook daarna nog contact zullen kunnen houden… Het laatste seizoen van ‘Alexa & Katie‘ staat vanaf 13 juni op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.