Home Fun ZIEN: dit is de sexy, duistere trailer van ‘Chilling Adventures of Sabrina:...

ZIEN: dit is de sexy, duistere trailer van ‘Chilling Adventures of Sabrina: Part 2’

Spoiler alert: Sabrina Spellman kust met Nicolas Scratch!

Chilling Adventures of Sabrina
© Netflix

5 april is het eindelijk zover: dan gaat het tweede deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ van start op Netflix. Begin december kregen al een eerste teaser te zien. Nu is er een nieuwe trailer waarin we nog meer te weten komen over het nieuwe seizoen.

In de nieuwe beelden van ‘Chilling Adventures of Sabrina: Part 2‘ zien we hoe Sabrina Spellman niet alleen met Harvey Kinkle, maar (eindelijk!) ook met Nicolas Scratch kust. En dat is lang niet het enige wat we zien in de trailer. Het lijkt erop dat Sabrina zich nog in heel wat hachelijke situaties zal bevinden. Zo heeft ze de dood van demonen op haar geweten en voert ze tal van gevaarlijke spreuken uit. Daarnaast wordt ze op het matje geroepen door Father Blackwood én ontmoet ze The Beast in levende lijve. Al is zijn menselijke gedaante véél knapper dan verwacht.

Duisterder pad

Ook tante Hilda ziet een verandering in Sabrina’s gedrag. De heks merkt zelf op dat ze een duisterder pad bewandelt, maar dat dat misschien niet zo erg is. In de video zegt ze ook ‘Ik kan bang zijn voor mijn krachten of ik kan ze aanwenden.’ En dat doet ze zeker!

Bekijk de volledige trailer hieronder en tel samen met ons af naar 5 april! ‘Chilling Adventures of Sabrina: Part 2’ zal bestaan uit 10 afleveringen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.