Home Fun TRAILER: in het derde seizoen van ‘Alexa & Katie’ krijgen de vriendinnen...

TRAILER: in het derde seizoen van ‘Alexa & Katie’ krijgen de vriendinnen te maken met heel wat ups en downs

Alexa is kankervrij verklaard en dus helemaal klaar met de ziekte. Tot ze de knappe Spencer ontmoet.

Alexa & Katie
© Netflix

Het derde seizoen van ‘Alexa & Katie’ staat vanaf 30 december eindelijk op Netflix. Nu is er ook een officiële trailer voor die reeks nieuwe afleveringen gelanceerd en die doet ons nog meer aftellen naar het einde van deze maand.

Heb jij de serie ‘Alexa & Katie‘ nog steeds niet gezien? Hier zijn 7 redenen waarom je er meteen aan moet beginnen. En als dat je nog niet genoeg overtuigt: het derde seizoen staat heel binnenkort op Netflix. Uit de trailer kunnen we afleiden dat dit waarschijnlijk de beste afleveringen van de reeks worden. Alexa en Katie komen voor heel wat uitdagingen te staan en moeten leren omgaan met de ups en downs van het leven.

Alexa en bestie Katie beginnen aan hun junior year aan de middelbare school. Alexa is kankervrij verklaard en dus helemaal klaar met de ziekte. Tot ze de knappe Spencer ontmoet. Hij is ziek en we zien hoe zij zijn haren afscheert en hem gezelschap houdt in het ziekenhuis. Maar kan ze die confrontatie met haar verleden wel aan? Ondertussen maakt Katie zich zorgen over de universiteit. Hoe zal ze er binnen geraken en belangrijker nog: hoe zal ze het betalen.

Eerste paniekaanval

We zien ook dat er spanningen zijn tussen Alexa en Katie. Beide tieners gaan langs bij een therapeut om over hun problemen te praten. Daarnaast zien we ook hoe Katie voor de allereerste keer een paniekaanval heeft. Naast heel wat downs zien we in de trailer gelukkig ook veel leuke en vooral mooie momenten tussen de besties.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.