Home Fun Netflix lanceert trailer voor derde en laatste seizoen van Italiaanse ‘Baby’

Netflix lanceert trailer voor derde en laatste seizoen van Italiaanse ‘Baby’

16 september is het eindelijk zover!

baby trailer
© Francesco Berardinelli via Netflix

Netflix gaf eerder al een teaser vrij voor het derde en laatste seizoen van ‘Baby’ dat vanaf 16 september op de streamingdienst staat. Nu is er ook een officiële trailer gelanceerd waarin we meer te weten komen over de nieuwe afleveringen.

‘Together with our secrets. Together with our truth.’ staat er onder de trailer te lezen die het officiële ‘Baby‘-Instagramaccount zopas deelde. Maar als we de video bekijken, hebben we zo’n gevoel dat die geheimen niet lang meer zo geheim zullen blijven. Op het einde van het tweede seizoen kwam Damiano er al achter wat zijn vriendin Chiara doet om een centje bij te verdienen, maar hij zorgde ervoor dat dat bewijs verdween.

Politie, pers en gerecht

Maar als we op de trailer voor het derde seizoen mogen afgaan, dreigt haar geheim nu toch uit te komen. Ze krijgt te maken met de pers en het gerecht en ook vriendin Ludovica is niet veilig: ‘Ze weten van mij’, horen we haar zeggen in de video. Ook de politie komt nu in beeld. Daarnaast zien we ook heel wat geflirt en gekus: onder andere Brando en Fabio en Ludovica en Fiore hebben het gezellig samen. Een ding is zeker: we mogen weer heel wat drama, spanning en liefde verwachten. En dat vanaf 16 september op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.