Home Fun Trailer van derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ geeft ons de...

Trailer van derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ geeft ons de kriebels

We zien hoe Sabrina een vuist uitdeelt aan Caliban, de prins van de hel. Badass!

chilling adventures of Sabrina
© Netflix

In de muziekvideo ‘Straight to Hell’ die sinds vorige week online staat, vingen we al een glimp op van het derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Nu lanceerde Netflix de officiële trailer en het ziet ernaar uit dat het nieuwe seizoen enger zal zijn dan ooit tevoren!

We wisten al dat Sabrina Spellman in het derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ een tripje naar de hel zou plannen om haar vriend Nick Scratch te redden. Maar uit de officiële trailer blijkt nu dat dat niet het enige is waar de jonge heks zich mee bezighoudt in de nieuwe afleveringen.

De video start met een stem die zegt dat Sabrina de troon moet opeisen om zo Greendale én haar vriendje te redden. Een verschuiving in de hel heeft ervoor gezorgd dat de balans in de hemel niet meer klopt, met als gevolg dat die ook op aarde niet meer is zoals ze moet zijn. Sabrina krijgt de zware taak om haar heksenkring én Greendale te redden.

Het ziet er dus naar uit dat Sabrina weer voor heel wat gevaren zal komen te staan. Gelukkig kan ze op de steun van haar vrienden en familie rekenen. In de trailer zien we ook hoe de heks een vuist uitdeelt aan Caliban, de prins van de hel. Als dat maar goed komt! We zien het vanaf 24 januari op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.