Home Fun TRAILER: in ‘Grown-ish’ zien we hoe het met Zoey en co. verder...

TRAILER: in ‘Grown-ish’ zien we hoe het met Zoey en co. verder moet na al die grote beslissingen

Het derde seizoen gaat binnenkort verder op Freeform.

derde seizoen grown-ish
© Freeform

Wie ‘Grown-ish’ heeft meegevolgd op Fox, verlangt vast ook naar nieuwe afleveringen. Het derde seizoen gaat binnenkort terug van start op Freeform. Uit de trailer komen we alvast heel wat te weten.

Op 21 januari gaat het derde seizoen van ‘Grown-ish‘ verder op Freeform. Bij ons is deze reeks te zien op Fox, maar het lijkt er niet op dat we de nieuwe afleveringen gelijktijdig zullen kunnen bekijken. De kans is groot dat we nog even langer geduld zullen moeten uitoefenen.

Maar dat wil niet zeggen dat we niet al kunnen uitkijken naar wat Zoey Johnson en haar vrienden weer zoal zullen doormaken. In de laatste aflevering voor het seizoen onderbroken werd, zagen we hoe Zoey de beslissing maakte om te stoppen met school en voor haar carrière als styliste te gaan. Nomi ging dan weer naar haar ouders om met haar zwangerschap om te gaan en tijdens een videogesprek met Zoey brak haar water. En Jazz vroeg Doug om zes maanden op haar te wachten terwijl zij zich focust op haar training.

Twee bekende klanten

Freeform stuurde een trailer uit waarin we zien hoe het nu met de jongeren verder moet na al die grote beslissingen. Zo leren we dat Zoey nu niet één maar twee bekende klanten heeft en dat ze – na die kus – nog steeds een crush heeft op Aaron, maar hij lijkt het er moeilijk mee te hebben zich open te stellen ‘Ik kan je niet vertrouwen met mijn hart’, horen we hem zeggen. Jazz heeft het dan weer moeilijk met de pauze tussen haar en Doug, en vraagt hem om haar te beloven niet verliefd te worden op iemand anders. Nomi heeft ondertussen haar baby gekregen en het lijkt erop dat ze het nieuws misschien eindelijk aan de vader van haar kind zal vertellen? En Sky is – uiteraard – haar savage zelf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.