Home Fun ZIEN: trailer voor ‘On My Block’ belooft veel spanning

ZIEN: trailer voor ‘On My Block’ belooft veel spanning

Ruby, Monse, Jamal en Cesar werken zich opnieuw in de nesten in het derde seizoen.

On My Block
© Netflix

Na een korte teaser heeft Netflix nu ook de officiële trailer voor het derde seizoen van ‘On My Block’ gelanceerd. Een ding is al snel duidelijk: het zal nog lang duren voor Ruby, Monse, Jamal en Cesar eindelijk wat rust krijgen.

Dankzij de trailer weten we eindelijk wie Ruby, Monse, Jamal en Cesar ontvoerd heeft en waarom. Cuchillos, leider van de Santos, wil de vier vrienden bedanken voor de arrestatie van de Prophets. Ondertussen wil ze hun hulp meteen opnieuw inschakelen en het ziet er niet naar uit dat ze veel keuze hebben. In de trailer horen we de leidster zeggen: ‘Begrijp je wat er gebeurt als je iemand als mij teleurstelt?’.

Wat Ruby, Monse, Jamal en Cesar moeten doen om Cuchillos niet teleur te stellen? Lil’ Ricky vinden. En dat mogen ze aan niemand zeggen. We weten natuurlijk allemaal dat geheimen niet zo geheim blijven, zeker niet als Jamal ze weet, en al snel zitten ook Jasmin en Spooky blijkbaar mee in het complot. En maar goed ook, want de tieners kunnen alle hulp gebruiken die ze krijgen. Die overplaatsing naar een kostschool zal Monse hoe dan ook nog even moeten uitstellen…

Gewone tieners

In de trailer horen we een van de vrienden zich afvragen wanneer ze eindelijk gewoon tieners kunnen zijn. En die vraag stellen wij ons ook! Misschien als ze hun missie hebben afgewerkt in het derde seizoen? Als ze het zo lang overleven tenminste… We zien hoe hun verhaal verdergaat vanaf 11 maart op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.