Home Fun ZIEN: spectaculaire trailer voor de langverwachte film ‘Dune’ met Timothée Chalamet en...

ZIEN: spectaculaire trailer voor de langverwachte film ‘Dune’ met Timothée Chalamet en Zendaya

We vangen onder andere een glimp op van Arrakis en zijn gigantische zandwormen.

dune trailer
© Warner Bros.

We vertelden jullie eerder al over de sciencefictionfilm ‘Dune’ met Timothée Chalamet en Zendaya in de hoofdrollen. Nu heeft Warner Bros. een officiële trailer op de wereld losgelaten.

Dune‘ is gebaseerd op Frank Herberts gelijknamige boek uit 1965. Het verhaal speelt zich af op een planeet genaamd Arrakis, waar mensen de aliens zijn en zandwormen de planeet domineren. Het draait rond de woestijnplaneet en zijn kruidenmelange die een van de meest waardevolle grondstoffen is in het universum.

Denis Villeneuve is de regisseur van de film. Timothée Chalamet neemt de rol van de jonge vorst Paul Atreides op zich. Zendaya speelt Chani, een mysterieuze vrouw die Thimothées personage Paul in zijn dromen achtervolgt. Naast die twee talenten spelen onder anderen ook Oscar Isaac als Duke Leto, Rebecca Ferguson als Lady Jessica, Stellan Skarsgård als Baron Vladimir, Sharon Duncan-Brewster als Dr. Liet Kynes, Jason Momoa als Duncan Idaho en Josh Brolin als Gurney Halleck een rol in de film.

In de officiële trailer vangen we onder andere een glimp op van Arrakis en zijn gigantische zandwormen en zien we de ontmoeting tussen Paul en Chani. De release van de film staat voorlopig voor half december gepland.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.