Home Fun TRAILER: ‘The Perfectionists’-actrice Sofia Carson speelt hoofdrol in nieuwe dansfilm

TRAILER: ‘The Perfectionists’-actrice Sofia Carson speelt hoofdrol in nieuwe dansfilm

'Feel The Beat' staat vanaf 19 juni bij ons op Netflix.

feel the beat
© Ben Mark Holzberg via Netflix

Hou jij ook zo van dansfilms zoals ‘Step Up’ en ‘Honey’? Dan hebben we goed nieuws, want Netflix komt met een gloednieuwe Original die helemaal draait rond dans. Er is nu een trailer gelanceerd die ons doet aftellen naar de releasedatum.

Na haar rol in ‘The Perfectionists’ en ‘Descendants’ speelt Sofia Carson binnenkort de hoofdrol in ‘Feel the Beat‘. Een dansfilm die gaat over April, een getalenteerde maar egocentrische danseres die er niet in slaagt om het te maken op Broadway. April besluit om weer bij haar vader in New Hope, Wisconsin te gaan wonen. Ze doet er alles aan om iedereen uit de hechte gemeenschap te vermijden, maar daar slaagt ze niet in. Ze loopt haar eerste liefde Nick, maar ook haar oude danslerares tegen het lijf. April wordt door die laatste gerekruteerd om een groep jonge danseressen te trainen. Wat ze aanvankelijk weigert, maar wanneer ze ontdekt dat het haar ticket naar Broadway kan zijn, doet ze het toch.

Nu heeft Netflix de officiële trailer voor de dansfilm gelanceerd. En die belooft alvast veel goeds! Dromen, liefde en dans staan centraal. Kijk, luister en oordeel vooral zelf! ‘Feel The Beat’ is vanaf 19 juni bij ons te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.