Home Fun TRAILER: ‘I Am Not Okay With This’ wordt nieuwe verslaving van ‘Stranger...

TRAILER: ‘I Am Not Okay With This’ wordt nieuwe verslaving van ‘Stranger Things’-fans

De gloednieuwe Netflixserie staat vanaf 26 februari op de streamingdienst.

I am not okay with this
© Netflix

Netflix heeft heel wat voor ons in petto: zo is binnenkort de verfilming van ‘All The Bright Places’ beschikbaar en de serie ‘The Letter For The King’ staat op de planning. Nu gooide de streamingdienst ook een eerste trailer voor de gloednieuwe reeks ‘I Am Not Okay With This’ online, en die is vooral interessant voor fans van ‘Stranger Things’ en ‘The End of the F***ing World’.

I Am Not Okay With This‘ volgt het leven van tienermeisje Sydney (Sophia Lillis) dat zich door de beproevingen van de middelbare school moet navigeren, terwijl ze omgaat met de complexiteit van haar familie en haar ontluikende seksualiteit. Daarbij komt nog eens dat ze ontdekt dat ze mysterieuze krachten heeft. Ze kan namelijk voorwerpen ineens de lucht doen invliegen wanneer ze hele sterke emoties voelt.

‘Stranger Things’ en ‘The End of the F***ing World’ 

De regie is in handen van ‘The End of the F***ing World‘-regisseur Jonathan Entwistle. Voor de productie werden ‘Stranger Things‘-producers ingeschakeld. Het verhaal is gebaseerd op de striproman van Charles Forsman. Het eerste seizoen van de gloednieuwe Netflixserie zal uit 7 afleveringen bestaan. Die staan vanaf 26 februari op het streamingplatform. De eerste trailer kan je hieronder bekijken!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.