Home Fun ZIEN: Hulu lost trailer voor ‘Love, Victor’, het vervolg op ‘Love, Simon’

ZIEN: Hulu lost trailer voor ‘Love, Victor’, het vervolg op ‘Love, Simon’

'16 wordt het jaar waarin ik eindelijk uitzoek wat ik wil. Liefs, Victor.' 

love victor
© Hulu

Vond jij de film ‘Love, Simon’ ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws, want er komt namelijk een spin-offserie. Nu heeft Hulu de officiële trailer gelanceerd en die belooft alvast veel goeds.

In ‘Love, Victor‘, het vervolg op ‘Love, Simon‘ is 16-jarige tiener Victor net verhuisd van Texas naar Atlanta en start hij op de middelbare school Creekwood. In de trailer horen we hem een brief schrijven naar Simon die als volgt klinkt: ‘Beste Simon, je kent mij niet, maar mijn familie is net verhuisd naar Atlanta. Ik was enthousiast om opnieuw te beginnen. Ik dacht dat ik eindelijk de kans ging hebben om mezelf te zijn of op zijn minst uit te zoeken wie dat zelfs is.’ Dan wordt hij meteen gevraagd van waar hij komt, waarom hij verhuisd is en of hij een meisje heeft achtergelaten in Texas. Dan ontmoet hij de muzikant Benji.

Aanvaarden

Victor gaat verder met zijn brief ‘Mijn verhaal is verwarrend. Sommige jongens vinden jongens leuk, sommigen meisjes, sommigen allebei. Ik ben zelfs niet zeker wat ik leuk vind. Je hebt heel veel geluk, Simon, om de meest perfecte, aanvaardende ouders te hebben, ondersteunende vrienden. Voor sommigen van ons is het niet zo gemakkelijk. 16 wordt het jaar waarin ik eindelijk uitzoek wat ik wil. Liefs, Victor.’

Michael Cim speelt de hoofdrol van Victor in de Hulu Original. Daarnaast zullen we ook Nick Robinson (Simon) als verteller horen en in de trailer zien we ook ‘Love, Simon’-acteur Keiynan Lonsdale even opduiken. Het eerste seizoen van de nieuwe serie bestaat uit 10 afleveringen en staat vanaf 19 juni op Hulu. Wanneer wij deze zullen kunnen bekijken is nog niet zeker. Er is namelijk nog steeds wat onduidelijkheid of en wanneer de Amerikaanse streamingdienst naar België komt. Maar wij zetten deze titel alvast op ons kijklijstje voor wanneer het zover is!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.