Home Fun ZIEN: Netflix lanceert romantische en emotionele trailer van ‘All the Bright Places’

ZIEN: Netflix lanceert romantische en emotionele trailer van ‘All the Bright Places’

'Er zijn stralende plekken, zelfs in donkere tijden.'

All The Bright places
© Netflix

We wisten al dat de verfilming van ‘All The Bright Places‘ vanaf 28 februari 2020 op Netflix zal staan. Nu heeft de streamingdienst ook een officiële trailer gelanceerd voor die film en die doet ons alleen maar meer aftellen naar de releasedatum.

Violet Markey (Elle Fanning) en Theodore Finch (Justice Smith) vinden elkaar net wanneer ze allebei iemand het hardste nodig hebben. Violet verwerkt nog steeds de dood van haar zus wanneer Theodore in haar leven komt. En hij worstelt met emotionele en fysieke littekens uit zijn verleden. Samen ontdekken ze dat zelfs de kleinste plekjes en momenten iets kunnen betekenen. ‘Er zijn stralende plekken, zelfs in donkere tijden. Wij kunnen die stralende plek zijn’, horen we Violet in de trailer zeggen.

All The Bright Places‘ is gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek van Jennifer Niven. De officiële trailer geeft ons alvast een idee wat we van de Netflix Original mogen verwachten: veel liefde en emoties, maar ook een verfrissende kijk op mentale ziekte en de invloed daarvan op relaties.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.