Home Fun In deze nieuwe Netflixfilm zullen veel grote meisjes zich herkennen

In deze nieuwe Netflixfilm zullen veel grote meisjes zich herkennen

'Tall Girl' is vanaf 13 september te zien op Netflix. 

Tall Girl
© Netflix

In november 2018 ging Netflix voor de nieuwe film ‘Tall Girl’ op zoek naar een geschikte actrice voor de hoofdrol van Jodi. Ava Michelle is het lucky meisje dat gecast werd. Nu is ook de officiële trailer gelanceerd en de film ziet er zo goed uit!

De 16-jarige Jodi meet bijna 1,87 meter en wordt op school omwille van haar lengte ‘het lange meisje’ genoemd.  Ze moet haar best doen om de middelbare school te overleven. Ze heeft zich nooit goed in haar vel gevoeld, maar dat verandert allemaal wanneer ze valt voor de knappe en even grote uitwisselingsstudent Stig. Stig verblijft bij Jodi’s beste vriend Dunkleman en diens hippiemoeder. Daardoor geraakt Jodi verstrikt in een verrassende driehoeksverhouding. Dat helpt haar te beseffen dat ze veel meer is dan haar onzekerheden over haar grootte haar deden geloven.

Nieuwkomer Ava Michelle

Nieuw talent Ava Michelle neemt de rol van Jodi op zich. Ook ‘Girl Meets World’-actrice Sabrina Carpenter, ‘Why Him?’-acteur Griffin Gluck en ‘Alexa & Katie’-actrice Paris Berelc werden gecast voor de film. ‘Tall Girl’ is vanaf 13 september te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.