Home Fun WOW: trailer van nieuwe youngadultserie ‘Elite’ belooft veel drama en intriges

WOW: trailer van nieuwe youngadultserie ‘Elite’ belooft veel drama en intriges

De Spaanse ‘Gossip Girl’ meets ‘Pretty Little Liars’ staat vanaf oktober op Netflix.

Elite
Netflix

Eind juli kondigden we de komst aan van een nieuwe Netflixserie, ‘Elite‘, die ons enorm doet denken aan ‘Gossip Girl‘ en ‘Pretty Little Liars‘. Nu is de officiële trailer er en die doet ons al verlangen naar 5 oktober!

Drie arbeiderskinderen schrijven zich in in Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje. Een strijd tussen arm en rijk eindigt in een moord. Maar wie zit erachter? Is het een van de nieuwelingen of schuilt er een dieper geheim achter de schooldeuren?

‘Gossip Girl’ meets ‘Pretty Little Liars’

Elite‘ lijkt een Spaanse mix tussen ‘Gossip Girl‘ en ‘Pretty Little Liars‘. De perfecte combinatie als je het ons vraagt! Drama, liefde, seks, intriges en moord zijn enkele van de thema’s die in de trailer aan bod komen. Het perfecte recept voor een youngadultserie dus. Bekijk de video hieronder en tel al af naar 5 oktober. Dan staat het eerste seizoen exclusief op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Moord op een feestje

Vorige week lanceerde Netflix ook al een teaser waaruit je kan afleiden dat de moord op een feestje gebeurde. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.