Home Fun ZIEN: dit is de trailer voor Nina Dobrevs nieuwe grappige serie ‘Fam’

ZIEN: dit is de trailer voor Nina Dobrevs nieuwe grappige serie ‘Fam’

We zien een nieuwe kant van de 'The Vampire Diaries'-actrice.

Nina Dobrev
© CBS Broadcasting

Nina Dobrev zal voor ons altijd Elena Gilbert blijven. Toch moet de ‘The Vampire Diaries‘-actrice, net als wij, verder met haar leven. In haar nieuwste rol zullen we dan ook een heel andere kant van haar zien. Ze speelt namelijk mee in de grappige serie ‘Fam‘!

Clem (Nina Dobrev) heeft het perfecte leven voor ogen met haar verloofde Jay (Tone Bell) en zijn fantastische ouders. Maar die visie wordt verstoord wanneer haar zestienjarige halfzus Shannon (Odessa Adlon) onverwachts bij Clem en Jay intrekt om aan hun wrak van een vader te ontsnappen. Haar echte familie waar ze afstand van had genomen, komt ineens in contact met haar schoonfamilie. En dat blijkt eigenlijk nog niet zo slecht te zijn.

Hoofdrolspeelster Nina Dobrev

De komische ‘Fam‘ gaat op 17 januari 2019 van start in de Verenigde Staten. Of en wanneer de reeks bij ons te zien zal zijn, is niet duidelijk. Maar we hopen wel dat zij ooit op Netflix staat of uitgezonden wordt op televisie. ‘The Vampire Diaries’-actrice Nina Dobrev speelt er namelijk de hoofdrol in! Ook de trailer belooft veel goeds. Dus fingers crossed!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.