Home Fun YASSS: dit zijn de trailer en releasedatum voor het tweede seizoen van...

YASSS: dit zijn de trailer en releasedatum voor het tweede seizoen van ‘Alexa & Katie’

De vriendinnen zijn helemaal terug met nieuwe avonturen!

Alexa & Katie
© Netflix

We vertelden je in maart al waarom je naar de NetflixserieAlexa & Katie moet kijken. Als je dat nog steeds niet hebt gedaan, maak je er beter snel werk van. Er komt namelijk héél binnenkort een tweede seizoen aan. En de trailer doet ons al aftellen!

Op 26 december 2018 is het zover: dan staat het tweede seizoen van ‘Alexa & Katie‘ op Netflix. In het eerste seizoen zagen we hoe Alexa moest leren omgaan met haar behandeling tegen kanker en de gevolgen ervan. Daarin werd ze enorm gesteund door haar bestie Katie, die zelfs haar blonde lokken afschoor voor haar vriendin.

Normaal leven als tiener

De vriendinnen zijn terug met nieuwe avonturen. In het tweede seizoen is Alexa helemaal genezen en kan ze eindelijk van een normaal leven als tiener genieten, samen met haar bestie Katie. Hun haar is weer aangegroeid en ze rocken nu allebei een leuke bob. Ze beginnen aan een nieuw jaar op de middelbare school. Daar horen natuurlijk eerste vriendjes, leuke momenten met vriendinnen, rare ouders, feestjes en gekke fratsen bij. Bekijk de trailer hieronder en tel samen met ons af naar 26 december!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.