Home Fun Bloedstollende trailer voor ‘Riverdale’ bewijst dat het vierde seizoen het beste wordt

Bloedstollende trailer voor ‘Riverdale’ bewijst dat het vierde seizoen het beste wordt

De trailer begint en eindigt met de zoektocht naar Jughead Jones.

riverdale
© Robert Falconer via The CW Network

Op 10 oktober gaat het vierde seizoen van ‘Riverdale’ van start op Netflix. Nu is er eindelijk een trailer gelanceerd die ons op het puntje van onze stoel doet zitten.

De trailer van het vierde seizoen van ‘Riverdale‘ begint en eindigt met de zoektocht naar Jughead Jones die blijkbaar vermist is. Zou zijn verdwijning iets te maken hebben met het bloederige einde van het derde seizoen? Tussendoor heeft Veronica Lodge het over hun laatste jaar aan de middelbare school. Het ziet er ook naar uit dat de jongeren uit Riverdale zich opnieuw in de nesten zullen werken. Het is moeilijk om concrete details af te leiden uit de trailer, maar één ding is zeker: het wordt goed.

Choni, Varchie en Bughead

Er is ook goed nieuws voor de shippers van Choni, Varchie en Bughead: de drie koppels lijken sterker dan ooit. Of deze positieve situatie ook stand blijft houden en wat er precies met Jughead is gebeurd, ontdek je vanaf 10 oktober op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.