Home Fun ZIEN: de trailer van ‘Sex Education’ zit vol hilariteit en emoties

ZIEN: de trailer van ‘Sex Education’ zit vol hilariteit en emoties

De serie gaat op 11 januari 2019 van start.

Sex Education
© Netflix

Begin december vertelden we jullie al over de nieuwe komische dramaserie ‘Sex Education‘ dat in januari naar Netflix komt. De streamingdienst heeft nu een hele toffe trailer gelanceerd die al heel veel prijs geeft. We can’t wait!

Sex Education‘ gaat over de zestienjarige Otis (Asa Butterfield) die samen met zijn klasgenoot Maeve (Emma Mackey) een sekskliniek opricht. Daar kunnen hun medeleerlingen terecht met allerlei vragen en seksuele problemen.

Vol emotie

Aan de hand van de trailer kunnen we alvast zeggen dat de serie héél grappig en leuk zal zijn, maar ook vol emotie zal zitten. Zo zien we bijvoorbeeld de beste vriend van Otis, Eric Nevin, die openlijk homoseksueel is en hoe zijn vader daarmee omgaat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De show, omschreven door Netflix als nieuwe komische coming-of-agedramaserie, telt acht afleveringen van telkens een uur. De serie gaat op 11 januari 2019 van start op de streamingdienst.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.