Home Fun TRAILER: ‘Teenage Bounty Hunters’ is de nieuwe tienerkomedie om naar uit te...

TRAILER: ‘Teenage Bounty Hunters’ is de nieuwe tienerkomedie om naar uit te kijken

Van de makers van 'Orange Is the New Black' en 'Glow'!

teenage bounty hunters
© Netflix

We gaven je al een overzicht van welke films en series we in augustus op Netflix mogen verwachten. Nu is er ook voor een van die titels een officiële trailer gelanceerd. ‘Teenage Bounty Hunters’ is de nieuwe tienerkomedie waar wij naar uitkijken.

Volgens de synopsis gaat ‘Teenage Bounty Hunters‘ over 16-jarige tweelingzussen Sterling (Maddie Phillips) en Blair (Anjelica Bette Fellini) die rebelleren tegen hun gereserveerde, zuiderse gemeenschap en samenwerken met veteraan premiejager Bowser Jenkins (Kadeem Hardison). Ze beginnen aan een avontuur dat bestaat uit slechteriken en geheimen. Ondertussen gaan ze ook nog allebei naar het middelbaar en staan drama, seks en liefde als tiener centraal in hun leven.

‘Orange Is the New Black’ en ‘Glow’

Onder anderen de makers van ‘Orange Is the New Black‘ en ‘Glow‘ zijn verantwoordelijk voor de komische tienerserie, dus we hebben zo’n gevoel dat het een toptitel kan zijn. De nieuwe Netflix Original bevat tien afleveringen en staat vanaf 14 augustus op de streamingdienst. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.