Home Fun Dankzij de trailer van ‘The Knight Before Christmas’ tellen wij nu al...

Dankzij de trailer van ‘The Knight Before Christmas’ tellen wij nu al af naar Kerstmis

De kerstfilm met Vanessa Hudgens staat vanaf 21 november op het streamingplatform.

the knight before christmas
© Netflix

Het is nog maar midden november, toch beginnen wij al serieus in kerststemming te komen. En daar zitten ze bij Netflix voor iets tussen. Het streamingplatform heeft namelijk net de trailer van ‘The Knight Before Christmas’ met Vanessa Hudgens online gezwierd en wij kunnen niet wachten om hem te bekijken.

In ‘The Knight Before Christmas’ komt Brooke (gespeeld door Vanessa Hudgens) een levensechte ridder tegen. Haar personage Brooke botst met haar auto tegen Sir Cole (gespeeld door Josh Whitehouse) en vervolgens ontfermt ze zich over hem. Hij blijkt namelijk last te hebben van geheugenverlies.

Ware liefde

Brooke zelf is dan weer een lerares wetenschappen die alle hoop in de liefde heeft opgegeven. ‘We groeien allemaal op met het idee dat we de ware liefde zullen vinden bij een prins op het witte paard, maar het is en blijft gewoon fantasie’, aldus Brooke. Benieuwd of Sir Cole iets aan haar sombere ingesteldheid kan veranderen…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wel zullen we nog eventjes geduld moeten hebben, want de film is pas vanaf 21 november te zien op het streamingplatform. Ondertussen kan je op Netflix wel al kijken naar ‘Klaus‘ en ‘Let It Snow‘!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.