Home Fun ZIEN: dit is de spannende trailer van de nieuwe fantasyreeks ‘The Letter...

ZIEN: dit is de spannende trailer van de nieuwe fantasyreeks ‘The Letter For The King’

De reeks die gebaseerd op een Nederlands boek staat vanaf 20 maart op Netflix.

The Letter For The King
© Netflix

De gloednieuwe Netflixserie ‘The Letter For The King’ staat vanaf 20 maart op de streamingdienst. In een teaser kregen we al een voorproefje van de reeks. Nu lanceerde Netflix ook de officiële trailer en die doet ons op het puntje van onze stoel zitten.

De brief voor de koning‘ is een Nederlands boek uit 1962, geschreven door auteur Tonke Dragt. Het boek werd in 2008 al verfilmd door Pieter Verhoeff. Nu lanceert Netflix van de populaire titel ook een Engelstalige Netflix Original-serie genaamd ‘The Letter For The King‘.

‘The Letter For The King’ bestaat uit zes afleveringen en vertelt het verhaal van tiener en ridder in opleiding Tiuri die een geheime brief ontvangt. Het hele koninkrijk hangt daarvan af. Lukt het Tiuri om de brief aan de koning te bezorgen en zo ervoor te zorgen dat de wereld niet in de duisternis stort?

Twee Nederlandse acteurs

His Dark Materials‘-acteur Amir Wilson neemt de hoofdrol van Tiuri op zich. Naast heel wat Britse talenten zijn in de reeks ook de twee Nederlandse acteurs te zien. Gijs Blom speelt prins Viridian en Yorick van Wageningen is als koning Favian te zien. ‘The Letter To The King’ staat vanaf 20 maart op Netflix. De spannende trailer voor de fantasyreeks kan je hieronder al bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.