Home Fun ZIEN: de trailer van ‘The Originals’-spin-off ‘Legacies’ zit boordevol magie en tienerdrama

ZIEN: de trailer van ‘The Originals’-spin-off ‘Legacies’ zit boordevol magie en tienerdrama

Ben jij klaar voor je nieuwste verslaving?

Legacies
The CW

We kijken al maanden uit naar de officiële trailer voor ‘Legacies‘ en die is er nu eindelijk! En het ziet ernaar uit dat de ‘The CW Network‘-serie vol magie en tienerdrama zal zitten. Yasss!

Op 25 oktober wordt de langverwachte ‘The Vampire Diaries‘- en ‘The Originals‘-spin-off eindelijk gelanceerd. ‘Legacies‘ draait rond Klaus Mikaelsons dochter Hope en andere jonge vampieren, heksen en weerwolven die leren met hun krachten omgaan op de The Salvatore Boarding School for the Young & Gifted.

Het typische tienerdrama

In de trailer zien we Hope, maar ook Alaric en zijn dochters Lizzie en Josie. Daarnaast zien we ook nieuwe gezichten. De trailer bevat heel wat magische elementen, maar ook het typische tienerdrama, zoals een heks die haar ex vuur doet vatten.

Het is nog niet duidelijk of ‘Legacies’ ook meteen bij ons op Netflix te zien zal zijn, maar we hopen alleszins van wel. Zeker na het zien van onderstaande trailer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.