Home Fun ZIEN: het tweede seizoen van ‘Élite’ wordt nog dramatischer en sexyer

ZIEN: het tweede seizoen van ‘Élite’ wordt nog dramatischer en sexyer

In de trailer belanden Gúzman en Nadia in het zwembad en hun lippen zijn wel héél dicht bij elkaar...

Élite
© Manuel Fernandez-Valdes/Netflix

Netflix heeft zopas de officiële trailer van het tweede seizoen van ‘Élite’ op YouTube gepost. De video duurt maar een minuutje, maar toch gebeurt er zó veel! Een ding kunnen we al met zekerheid zeggen: dit seizoen wordt sowieso nog intenser, dramatischer en sexyer.

We vertelden je al dat het tweede seizoen van ‘Élite‘ zal draaien rond de verdwijning van een van de studenten van Las Encinas. Om wie het gaat en waarom hij of zij vermist is, ontdek je binnenkort. De cast gaf alvast enkele zaken prijs over het nieuwe seizoen.

Nu is er eindelijk ook een officiële trailer. En daarin gebeurt er heel wat. Samuel zegt dat hij er alles zal aan doen om zijn broer uit de gevangenis te krijgen. En hij zit meteen op het juiste spoor. We zien namelijk hoe Carla Polo waarschuwt dat Samuel hen beiden verdenkt. Dat terwijl Polo het al moeilijk genoeg heeft om de waarheid voor zich te houden.

Stomend hete scène

En dat is lang niet het enige wat er gebeurt. Zo is er ook een stomend hete scène tussen Ander en Omar. Gúzman en Nadia belanden in het zwembad en hun lippen komen wel héél dicht bij elkaar. Op het einde van de trailer zien we ook hoe iemand op een fiets achtervolgd wordt door een auto. Tenslotte krijgen we een eerste blik op de nieuwe personages Rebeca, Valerio en Cayetana.

Komt Samuel achter de waarheid? Zal Carla er alles aan doen om Polo te beschermen? Zal Polo breken? Kan Gúzman omgaan met het verlies van zijn zus? Wie zal met wie kussen? We zien het vanaf 6 september op Netflix!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.