Home Fun Netflix lost trailer voor tweede en laatste seizoen van ‘Trinkets’

Netflix lost trailer voor tweede en laatste seizoen van ‘Trinkets’

Elodie is terug van haar trip met Sabine en heeft misschien wel een nieuwe love interest. 

Trinkets tweede seizoen
© Netflix

Bij de aankondiging van het tweede seizoen van ‘Trinkets’ werd duidelijk gemaakt dat het meteen ook het laatste seizoen zou zijn. Die finale afleveringen komen in augustus naar ons scherm en Netflix heeft nu ook een trailer op ons losgelaten.

Tabitha, Moe en Elodie (yes, she’s back!) zijn vanaf 25 augustus te zien op Netflix voor een tweede ronde! ‘Stelen bracht hen tot een vriendschap van onschatbare waarde en nu zullen Elodie, Tabitha en Moe ervoor proberen zorgen dat hun moeilijke verleden hen niet beroofd van de toekomst’, staat er in de beschrijving onder de trailer van ‘Trinkets‘ te lezen.

In de trailer voor het laatste seizoen zien we hoe Tabitha en Moe verhoord worden door de politie. Elodie komt ook terug van haar trip met Sabine en ze spot ook een nieuw meisje dat haar interesse weet te wekkenMoe spreekt ook over Elodies laatste avond in vrijheid, wil dat zeggen dat ze alsnog wordt weggestuurd door haar papa? We zien ook Tabitha die kiest voor een nieuw kapsel dat haar beeldig staat en Moe lijkt helemaal te gaan voor haar relatie met Noah. Ook van hun verslaving lijken de drie meiden nog niet af te zijn. Als dat maar goed komt…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.