Home Fun ZIEN: dit is de eerste trailer voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale’

ZIEN: dit is de eerste trailer voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale’

Voorlopig krijgen we enkel beelden te zien uit de afleveringen die zich nog op de middelbare school afspelen!

Trailer riverdale vijfde seizoen
© The CW

Het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ gaat op The CW in Amerika van start vanaf 20 januari. De zender stuurde een eerste trailer de wereld in en die doet ons op het puntje van onze stoel zitten.

We vertelden je al dat het vierde seizoen van ‘Riverdale’, waarvan de opnames wegens de coronacrisis in maart vroegtijdig stilgelegd moesten worden, verdergaat in het vijfde seizoen. Dat wil zeggen dat we Archie, Betty, Veronica en Jughead nog even als middelbare schoolstudenten zullen zien. Nu lanceerden de makers van die ‘laatste’ afleveringen, die oorspronkelijk bij het vorige seizoen hoorden, een trailer.

En daarin krijgen de vrienden zoals normale tieners een schoolbal! Maar ‘Riverdale’ zou natuurlijk niet ‘Riverdale’ zijn als er geen drama en mysterie was. De vrienden blijven video’s krijgen waarin mensen vermomd als Betty en co gewelddadige dingen doen. We horen Veronica ook al wenend in de trailer zeggen ‘Something happened between Betty and Archie‘, doelt ze op die kus uit het vierde seizoen?! Daarnaast zien we ook hoe iemand met een groot mes langs de wang van een slapende Jellybean gaat en hoe Betty gewapend rondloopt in huis. En nog zoveel meer!

Tijdsprong

En dit is niet de enige trailer voor het vijfde seizoen. Als we de caption van uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa mogen geloven, staat er nog een video met beelden op de planning. ‘The trailer for #Riverdale Season 5 is out! (But it’s just for the last high school episodes. MUCH more to come..)‘, aldus Roberto op Instagram. Daarna zou er volgens Lili Reinhart een tijdsprong komen van zeven jaar of wordt het toch eerder vier jaar?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.