Home Fun ZIEN: dit is de trailer voor het zesde seizoen van ‘D5R’

ZIEN: dit is de trailer voor het zesde seizoen van ‘D5R’

Amber, Wout, Kyra, Vincent en Leyla zijn vanaf 24 juni terug.

D5R
© Telenet

De opnames van het zesde seizoen van ‘D5R’ gingen in april van start. Ondertussen is er een trailer én al een releasedatum: vanaf 24 juni zijn de vijf vrienden officieel terug!

De vriendschap tussen Amber, Wout, Kyra, Vincent en Leyla komt in het nieuwe seizoen onder druk te staan. Wout geeft zijn studies op door zijn studentenjob in de horeca en moet terug naar huis. Amber heeft zichzelf door haar perfectionistische studiedruk opgezadeld met een pillenverslaving. Leyla vindt na de breuk met Jan opnieuw de liefde, maar worstelt met haar eigen geloofsovertuiging als hij een stapje verder wilt. Het gaat goed met Vincent en zijn vriend Jonas, maar verleiding komt voor uit een onverwachte hoek. Ondertussen heeft Kyra een geheime relatie met een docent en bezwijkt ze onder de druk van sociale media. Bekijk de trailer voor het zesde seizoen hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het wordt weer een seizoen vol liefde, vriendschap en natuurlijk ook drama. Alle 12 afleveringen zijn vanaf 24 juni te bekijken via Play en Play More.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.