Home Fun YASSS: er komen nog twee boeken als vervolg op ‘The Kissing Booth’

YASSS: er komen nog twee boeken als vervolg op ‘The Kissing Booth’

Volgens de omschrijving zullen Noah en Elle het nog heel moeilijk krijgen met hun langeafstandsrelatie.

The Kissing Booth
© Marcos Cruz

Op Valentijnsdag kregen we het goede nieuws dat Netflix met een tweede ‘The Kissing Booth’-film komt. Nu is ook bekendgemaakt dat schrijfster Beth Reekles aan nog twee boeken werkt die een vervolg zijn op de romantische film. We weten zelfs al waarover die gaan!

In mei 2019 komt Beth Reekles met een vervolg op ‘The Kissing Booth’, namelijk het kortverhaal ‘The Beach House’.  Het verhaal speelt zich af in de zomer voor Noah naar Harvard vertrekt. Elle, Noah, Lee, zijn vriendin Rachel spenderen de vakantie samen in het strandhuis waar ze elkaar jaar heen gaan.   Elle is vastberaden om een perfecte zomer te hebben met haar twee favoriete jongens.

‘Going the Distance’

Daarnaast komt de schrijfster in januari 2020 nog met een tweede vervolg waarin we zullen lezen hoe het met de relatie van Elle en Noah verder moet nu ze kilometers van elkaar zijn. In ‘The Kissing Booth 2: Going the Distance’ staan Elle Evans en de knappe bad boy Noah Flynn voor een nieuwe uitdaging. Noah studeert bijna 5000 km verder aan Harvard en dus moeten ze een langeafstandsrelatie weten vol te houden. Het is moeilijk, en wanneer Elle een post ziet met een ander meisje is ze er helemaal kapot van. Daarnaast is het ook lastig voor haar om de nieuwe jongen Levi te negeren. Hij is lief, schattig en heel geïnteresseerd in haar. Met haar hart dat op het spel staat, heeft ze geen idee wat ze moet doen.

Op welk boek de tweede film gebaseerd zal zijn, is nog niet duidelijk. We hopen eigenlijk dat beide boeken verfilmd worden. Maar we willen vooral zien dat de relatie van Elle en Noah het overleeft… Dus fingers crossed!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.