Home Fun OMG: makers van ‘Riverdale’ werken aan nóg een nieuwe serie

OMG: makers van ‘Riverdale’ werken aan nóg een nieuwe serie

Nee, het is niet 'Chilling Adventures of Sabrina'!

Riverdale
Instagram @writerras

Terwijl wij ongeduldig aftellen naar het derde seizoen van ‘Riverdale, zijn de makers van de serie volop aan het brainstormen over een nieuwe Archie Comics-reeks! Dat verklapten uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa en CW-voorzitter Mark Pedowitz tijdens een panel op de perstour.

De opnames voor Chilling Adventures of Sabrina zijn ondertussen al bezig, en de serie zou op 26 oktober naar Netflix komen. Volgens de makers is het niet de bedoeling dat de personages van ‘Riverdale’ in die spin-off zullen verschijnen en vice versa. ‘Momenteel willen we ervoor zorgen dat de twee series hun eigen identiteit en regels hebben’, aldus Roberto Aguirre Sacasa.

Wat wel de bedoeling is? Een derde serie! Ja, hoor: de makers van ‘Riverdale’ zijn van plan om met een gloednieuwe reeks te komen die gebaseerd is op de Archie Comics-stripverhalen. Dat onthulden uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa en CW-voorzitter Mark Pedowitz tijdens Summer Television Critics Association Press Tour Panel.

Heel wat mogelijkheden

Wat we ons daarbij moeten voorstellen? Volgens de makers wordt het iets helemaal anders dan we gewend zijn van ‘Riverdale’. Uitvoerend producent Roberto hoopt de serie in 2019 of 2020 te kunnen lanceren. Waarover het zal gaan, is nog niet bekend, maar er zijn heel wat mogelijkheden! Misschien zien we het verleden van Alice, FP Jones en de andere ouders? Misschien komt het verhaal van de Ghoulies aan bod? Wie zal het zeggen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.