Home Fun YASSS: Netflix kondigt een tweede seizoen van ‘Blood & Water’ aan

YASSS: Netflix kondigt een tweede seizoen van ‘Blood & Water’ aan

In de aankondigingsvideo zien we hoe regisseur Nosipho Dumisa het goede nieuws vertelt aan elk van de castleden.

blood & water
© Lindsey Appolis via Netflix

Heb jij het eerste seizoen van de Zuid-Afrikaanse Netflix Original ‘Blood & Water’ ook in één ruk uitgekeken? Goed nieuws, want er komt officieel een tweede seizoen!

Het YouTube-account van Netflix South Africa kondigde zopas aan dat er officieel een tweede seizoen van ‘Blood & Water‘ komt. In de aankondigingsvideo zien we hoe regisseur Nosipho Dumisa het goede nieuws vertelt aan elk van de castleden. Hun reacties zijn goud waard. Zo krijgen Ama ‘Puleng’ Qamata en Khosi ‘Fikile’ Ngema tranen in hun ogen van geluk en wil Arno ‘Chris’ Greeff meteen iemand bellen om het nieuws aan te vertellen. Op het einde van de video bedankt de cast de fans om te kijken naar de serie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ontvoerde zus

Wanneer het tweede seizoen van ‘Blood & Water’ van start gaat en waarover het zal gaan, is nog niet duidelijk. In de eerste zes afleveringen zien we hoe Puleng zich laat overplaatsen naar de prestigieuze school Parkhurst. Ze wil er te weten komen of de zwemster van de school haar ontvoerde zus is en of ze het kan bewijzen. Op het einde van het eerste seizoen – opgelet, spoiler alert – komt Fikile erachter waarom Puleng echt in haar leven is gekomen. Keert Fiks zich in de tweede seizoen helemaal tegen Puleng? Of zal ze haar net helpen om het mysterie rond haar verdwenen zus – die misschien Fikile is – te ontrafelen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.