Home Fun ZIEN: in het tweede ‘#LikeMe’-seizoen staat ons heel wat drama te wachten

ZIEN: in het tweede ‘#LikeMe’-seizoen staat ons heel wat drama te wachten

In de trailer zien we een gloednieuw personage genaamd Scott dat op de vuist gaat met Vince.

#LikeMe
© VRT

Binnen een maand gaat het tweede seizoen van ‘#LikeMe’ officieel van start op Ketnet. Nu zijn de eerste beelden er en in nog geen 2 minuten tijd gebeurt er enorm veel. Dat worden duidelijk spannende afleveringen!

Nadat Camille haar plaats heeft afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel, moet ze zien om te gaan met de gevolgen haar daden van vorig jaar. Caro is ondertussen terug verhuisd naar de Ardennen, maar zonder haar mama is dat toch niet zo vanzelfsprekend. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen? We ontdekken het op 12 januari!

Ketnet heeft zopas de eerste beelden uit het tweede seizoen van ‘#LikeMe’ gelanceerd. Daarin zijn enkele nieuwe gezichten te zien. Zo doen bekende Vlamingen Slongs, Amaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer erin mee. Daarnaast vervoegen ook Danny Dorland en Sali Haidara de cast als Scott en Maria.

Troublemaker Scott

Het ziet ernaar uit dat Scott, het personage van Danny Dorland, vooral voor problemen zal zorgen op de school. We zien hem in de trailer op de vuist gaan met Vince en horen iemand ‘stop’ roepen. Op het einde zien we ook een auto slippen, waarna we niet veel later een beeld te zien krijgen van een bestuurster onder water. Uh-oh, wat gaat er daar allemaal gebeuren…

Wil jij bij de avant-première zijn in aanwezigheid van de cast? Dat kan op 3 januari in Kinepolis Antwerpen en Gent, op 4 januari in Kinepolis Brugge en Kortrijk en op 5 januari in Leuven en Hasselt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.