Home Fun Netflix kondigt officieel tweede seizoen van ‘Never Have I Ever’ aan

Netflix kondigt officieel tweede seizoen van ‘Never Have I Ever’ aan

We gingen er na die laatste aflevering eigenlijk al van uit...

never have I ever
© Netflix

We hadden na het einde van het eerste seizoen van ‘Never Have I Ever’ eigenlijk niet anders verwacht, maar nu heeft Netflix het officieel bevestigd: er komt een tweede seizoen van de tienerserie!

Opgelet, spoiler alert!

Het eerste seizoen van ‘Never Have I Ever‘ eindigde met Devi die toch besloot om haar vaders assen uit te strooien samen met haar moeder. Daarvoor kreeg ze een lift van Ben. Zijn goede daad leidde ertoe dat Devi besefte wat ze aan Ben heeft en daarom kuste ze hem. Dat terwijl Paxton aan Devi’s deur stond en haar aan het bellen was om samen iets te doen.

We gingen er dus eigenlijk al van uit dat er een tweede seizoen van de serie zou komen, maar dat weet je nooit zeker tot Netflix het officieel bevestigt. En dat is nu dus gebeurd! In een video die de streamingdienst op haar officiële Instagrampagina deelde, start actrice Maitreyi Ramakrishnan een Zoom-gesprek met haar collega’s om het goede nieuws aan te kondigen. Eerst denken ze allemaal dat ze gewoon haar nieuwe kapsel wil tonen, maar het blijkt al snel dat er gewoon een nieuw seizoen van ‘Never Have I Ever’ komt. Joepie!

Zal Devi voor Ben of toch uiteindelijk voor Paxton gaan in dat nieuwe seizoen? We zijn benieuwd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.