Home Fun Vanaf deze datum leert Otis ons opnieuw alles over seks in het...

Vanaf deze datum leert Otis ons opnieuw alles over seks in het tweede ‘Sex Education’-seizoen

Otis en Maeve zijn binnenkort helemaal terug!

sex education
© Netflix

De afgelopen twee weken kwam er heel wat ‘Sex Education’-nieuws onze kant op. Zo kregen we de eerste foto’s uit het tweede seizoen te zien en gaf Netflix prijs welke acteurs en actrice de cast vervoegen. Nu had de streamingdienst nog een leuke verrassing voor ons in petto: de reeks gaat binnenkort terug van start!

Markeer 17 januari 2020 alvast in je agenda, want op die datum staat het tweede seizoen van ‘Sex Education‘ op Netflix. Dat kondigde de streamingdienst zopas zelf aan via sociale media. Die releasedatum komt niet geheel onverwachts, want het eerste seizoen van de Netflix Original stond vorig jaar ook in januari online.

Kunstverwijzingen

De aankondiging werd ook op een gigantische muur geschilderd. Daarnaast verschenen er onder de post op het officiële Instagramaccount van Netflix US en ‘Sex Education’ ook captions met een verwijzing naar bekende kunstenaars: @netflix: ‘she doesn’t even van gogh here….’ en @sexeducation: ‘da vinci? we don’t know her.’ Zouden de studenten van Moordale Secondary zich in het tweede seizoen van hun creatiefste kant laten zien?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Otis en Maeve zijn binnenkort helemaal terug en ze krijgen het drukker dan ooit. Moordale Secondary krijgt te maken met een chlamydia-uitbraak waardoor seksuele voorlichting nóg belangrijker wordt. Ook de komst van drie nieuwe tieners zorgt voor onrust. Daarnaast moet Otis leren omgaan met zijn seksuele driften, sinds hij voor het eerst klaar is gekomen. Terwijl hij probeert om zijn relatie met Ola te doen slagen, wordt de spanning tussen Maeve en hemzelf ook steeds intenser. Als dat maar goed afloopt!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.