Home Fun TRAILER: Haley Lu Richardson en Barbie Ferreira spelen hoofdrol in ‘Unpregnant’

TRAILER: Haley Lu Richardson en Barbie Ferreira spelen hoofdrol in ‘Unpregnant’

Wij voegen de tienerkomedie alvast toe aan ons 'wil ik zien'-lijstje voor in de (verre) toekomst.

Unpregnant
© HBO Max

Terwijl het nog niet helemaal duidelijk is of en wanneer de content van de nieuwe streamingdienst HBO Max in ons land te zien zal zijn, zijn er toch al enkele titels die wij opslaan voor in de (verre) toekomst. Niet alleen Selena Gomez’ kookprogramma ‘Selena + Chef’ heeft ons ‘wil ik zien’-lijstje gehaald. Ook de gloednieuwe film ‘Unpregnant’ met Haley Lu Richardson en Barbie Ferreira voegen wij eraan toe.

In ‘Unpregnant‘ wordt de 17-jarige Veronica (Haley Lu Richardson) ongepland zwanger en moet ze een moeilijke beslissing maken. Ze beslist om een abortus te laten doen, maar daarvoor moet ze eerst in New Mexico geraken. Ze schakelt de hulp in van haar voormalige beste vriendin Bailey (Barbie Ferreira) – en niet van haar huidig lief of vriendinnen. Op hun roadtrip komen ze heel wat stoten tegen en ontdekken ze samen wat de waarde is van vriendschap.

Producers van ‘Riverdale’ en ‘You’

Naast Haley Lu Richardson en Barbie Ferreira spelen onder andere ook Ramona Young (Never Have I Ever), Alex MacNicoll (The Society) en Giancarlo Esposito (Maze Runner) een rol in de film. ‘Unpregnant’ is van de producers van ‘Riverdale‘ en ‘You‘ en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenni Hendriks en Ted Caplan.

De titel staat vanaf 10 september op HBO Max. Of en wanneer die nieuwe Amerikaanse streamingdienst én bijhorende titel in België beschikbaar zal zijn, is nog niet duidelijk. In ons land is HBO-content beschikbaar via Telenet Play, maar het is nog niet geweten of zij in de toekomst ook titels van HBO Max zullen aanbieden. Wij voegen de tienerkomedie alvast toe aan ons ‘wil ik zien’-lijstje!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.