Home Fun Veronica Lodge heeft een oudere zus en we ontmoeten haar in het...

Veronica Lodge heeft een oudere zus en we ontmoeten haar in het vierde ‘Riverdale’-seizoen

Volgens uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa is Hermosa Lodge net zoals haar vader: 'Ze is net zoals haar papa, maar een vrouw, dus zoveel gevaarlijker.'

riverdale
© Netflix/Getty

Op 10 oktober gaat het vierde seizoen van ‘Riverdale’ van start. De afgelopen drie jaar kwamen we al voor heel wat verrassingen te staan in de bloedstollende serie. Wat we na al die seizoenen nog niet wisten? Dat Veronica Lodge een oudere zus heeft! Het nieuwe personage zal dit seizoen haar intrede maken.

De oudere zus van Veronica Lodge heet Hermosa en wordt omschreven als een in Miami geboren privédetective. Volgens uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa heeft ze veel weg van vaderlief Hiram, die momenteel in de gevangenis vertoeft. ‘Ze is net zoals haar papa, maar een vrouw, dus zoveel gevaarlijker’, aldus Roberto.

Mishel Prada

Het is actrice Mishel Prada, die vooral bekend is van haar rol als Emma in de Amerikaanse dramaserie ‘Vida’, die Hermosa Lodge zal spelen. Dat nieuws bevestigde Mishel door deze foto op haar Instagrampagina te posten. Als caption schreef ze: ‘Dus… Ik heb de laatste tijd wat tijd gespendeerd in Riverdale :) Ik kan niet wachten tot jullie Hermosa Lodge ontmoeten 😏 #riverdale.’

Het is nog afwachten of Veronica haar grote zus met open armen zal ontvangen of haar liever ziet vertrekken uit Riverdale. Wanneer het nieuwe personage precies haar intrede maakt, is nog niet helemaal duidelijk.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.