Home Fun VIDEO: Elindo Avastia van ‘Ghost Rockers’ laat zijn haar stijlen en het...

VIDEO: Elindo Avastia van ‘Ghost Rockers’ laat zijn haar stijlen en het is echt HI-LA-RISCH

Elindo Avastia
Foto: Instagram @elindoavastia
Jullie kennen Elindo Avastia vast wel van de Ketnet-serie ‘Ghost Rockers‘. Twee maanden geleden begon hij met grappige video’s op zijn eigen YouTube-kanaal. In zijn laatste filmpje laat hij zijn haar stijlen door niemand minder dan Nora Gharib die deelnam aan ‘K3 zoekt K3‘. En de video én het resultaat zijn werkelijk hilarisch!

Ghost RockerElindo Avastia heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij Vlaanderen leert kennen en ons kennis laat maken met de Nederlandse cultuur. En dat zorgt voor lachwekkende scenario’s. Dit keer laat hij met de hulp van Nora Gharib zijn haar stijlen. Normaal zien zijn krulletjes er zo uit:

✨ #AllezElindo #BADEEND #Selfieking #InDuetMet (photographer: @gijsvdvd )

A post shared by Elindo Avastia 🇳🇱 (@elindoavastia) on

Man bun

Na het stijlen heeft Elindo een heel andere look, maar we zien hem toch véééél liever met zijn schattige krullies. Daar is hij het zelf ook mee eens, want hij zegt dat het kapsel er zo snel mogelijk weer uitgaat. We don’t blame him! Op het einde van het filmpje krijgen we het resultaat te zien en een paar grappige vergelijkingen. Elindo voelt zich net als Beyoncé en maakt zelfs een man bun in z’n haar! Bekijk de video zelf en krijg net als ons, buikpijn van het lachen!

Selfie time

En natuurlijk moest er ook een selfie gemaakt worden van het memorabele moment. Dus als je eens goed wil lachen en je weet niet hoe je jezelf kan opvrolijken, ga dan gewoon op zijn Instagrampagina kijken naar deze foto. Haha!

NIEUWE VIDEO! Deze week de eer aan @noragharib om mijn haar te stijlen! 💇🏻✨ #BADEEND (link in bio)

A post shared by Elindo Avastia 🇳🇱 (@elindoavastia) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.