Home Fun COOL: je kan meedoen in de videoclip van het Marathonradio-lied ‘Together’

COOL: je kan meedoen in de videoclip van het Marathonradio-lied ‘Together’

Het enige wat je moet doen is een video insturen waarin jij meezingt en -danst op het anthem.

together
© Andrea Piacquadio via Pexels/MNM

Boyband BOBBY, Dina Ayada en Chapter Two sloegen de handen in elkaar en lanceerden hun eigen versie van High School Musicals ‘We’re All In This Together’. Het resultaat is een catchy song getiteld ‘Together’. Nu roept MNM iedereen op om mee te doen in een bijhorende videoclip.

Heb jij er altijd al van gedroomd om mee te spelen in een videoclip? En heb je je kans gemist bij ‘Stuck With U’ van Ariana Grande en Justin Bieber? Niet getreurd, je kan nu je kans wagen bij MNM en wie weet speel jij binnenkort mee in de muziekvideo van het Marathonradio-anthemTogether‘.

Het enige wat je moet doen is onderstaande remake ‘Together’ van Dina Ayada, BOBBY en Chapter Two opzetten en je helemaal laten gaan. Haal je beste zang- en danstalenten boven en film jezelf horizontaal terwijl je dat doet. Heb je jezelf vastgelegd op camera terwijl je op het hele lied losgaat? Stuur dan je video in op MNM en wie weet ben jij binnenkort te zien in de muziekvideo van ‘Together’. Hoe cool zou dat zijn?!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.