Home Fun YASSS: we weten ein-de-lijk wanneer het vierde seizoen van ‘Riverdale’ op Netflix...

YASSS: we weten ein-de-lijk wanneer het vierde seizoen van ‘Riverdale’ op Netflix verschijnt

En we moeten gelukkig niet al te lang meer wachten...

riverdale
© The CW

‘Riverdale’-fans, haal snel jullie agenda boven, want we weten eindelijk wanneer het vierde seizoen van de Netflixserie online komt te staan! De seizoensfinale van het derde seizoen liet ons met veel prangende vragen achter, maar gelukkig moeten we niet al te lang meer wachten op de antwoorden.

Verrassing: de eerste aflevering, ‘In Memoriam‘, van het vierde seizoen komt volgende maand al online te staan. Op 10 oktober zullen we (hopelijk) eindelijk weten waarom Archie, Betty en Veronica tijdens de seizoensfinale zo mysterieus deden en of we Jughead nog veel zullen terugzien – laten we allemaal hopen van wel.

Fred Andrews

Voorlopig deelde Netflix bitter weinig informatie over het nieuwe seizoen, dus dat maakt het voor ons natuurlijk des te spannender.  Wat we sinds gisteren wél al weten, is dat de eerste aflevering hoogstwaarschijnlijk een tribuut zal brengen aan de overleden acteur Luke Perry.

De afleveringen van het vierde seizoen zullen niet meteen allemaal online staan. Er komt net zoals bij de vorige seizoenen één aflevering per week op Netflix te staan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.