Home Fun Gloednieuwe Vlaamse boyband BOBBY lanceert binnenkort allereerste single ‘Hey Don’t You Know’

Gloednieuwe Vlaamse boyband BOBBY lanceert binnenkort allereerste single ‘Hey Don’t You Know’

Een ding is zeker: de jongens zullen binnenkort een heleboel meisjes- en jongensharten veroveren.

BOBBY
© CNR Records

Miguel Wiels, Peter Van de Veire en Niels Destadsbader richtten een jaar geleden entertainmentbedrijf Les Flamands op. Nu stellen ze hun allereerste boyband voor: BOBBY. De gloednieuwe band brengt op 6 september al hun eerste single uit.

Na de oproep in november 2018 startte creatief huis Les Flamands de zoektocht naar talent in België. Miguel Wiels, Peter Van de Veire en Niels Destadsbader organiseerden verschillende auditiedagen waarop iedereen tussen 16 en 26 jaar welkom was. Daaruit is nu de gloednieuwe boyband BOBBY ontstaan. Brecht, Ryan, Aaron, Ruben en Simon hadden de chemie waar Les Flamands naar op zoek was.

Volgens Miguel Wiels is het oprichten van een Vlaamse boyband die Engelstalige liedjes zingt een unieke kans. ‘We brengen met BOBBY iets wat er momenteel niet is’, aldus Miguel vandaag in Het Laatste Nieuws. Hij wil dan ook dat BOBBY een vaste waarde wordt in het Vlaamse muzieklandschap. ‘Boybands zijn zelden een lang leven beschoren. Maar op dit moment is er zelfs geen enkele actief, dus ik zie toch opportuniteiten’, vertelt Miguel aan Het Nieuwsblad.

De naam BOBBY doelt volgens Miguel op het speelse van de jongens. ‘Ze zijn nog net geen BOB, ze hebben nog niet alle verantwoordelijkheden van een volwassene’, legt Miguel uit in Het Nieuwsblad. De boyband is in eerste instantie gericht op tieners, maar Les Flamands wil ook een ouder publiek bereiken.

Harten veroveren

Op 6 september lanceert BOBBY zijn allereerste popsingle ‘Hey Don’t You Know‘. Wil jij Brecht, Ryan, Aaron, Ruben en Simon al leren kennen? Op de officiële Instagrampagina stellen de jongens zich een voor een voor. Daaruit kunnen we al één iets opmaken: de jongens zullen binnenkort een heleboel meisjes- en jongensharten veroveren. Wie is jouw favoriet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.