Home Fun MUST SEE: de Vlaamse webserie ‘wtFOCK’ kan je bingewatchen zonder schuldgevoel

MUST SEE: de Vlaamse webserie ‘wtFOCK’ kan je bingewatchen zonder schuldgevoel

De tienerserie volgt het leven van een groep jongeren op een Antwerpse middelbare school.

wtFOCK
wtFOCK

1 oktober lanceerde VIER de tienerserie ‘wtFOCK‘. Ondertussen hebben wij hier op de redactie alle afleveringen ingehaald en wij zijn fan! En het grote voordeel is: je kan dagelijks kijken zonder schuldgevoel, want elk fragment duurt maar een paar minuten. Bingo!

‘wtFOCK’ is gebaseerd op de Noorse tienerreeks ‘Skam’. Dagelijks worden er op wtfock.be foto’s en fragmenten gepost. De webserie volgt het leven van een groep jongeren die op een Antwerpse middelbare school zitten. Je kan de personages ook volgen op Instagram om helemaal mee te zijn met hun leven.

Typische tienerdrama’s

In ‘wtFOCK’ speelt Jana Ackermans (Femke Van der Steen) de hoofdrol. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Britt Ingelbrecht (Lilith Pas), maar waarom is nog niet duidelijk. Vrienden heeft Jana dus niet echt, maar ze probeert er wel te maken. Gelukkig kan ze altijd rekenen op de steun van haar vriendje Jens Stoffels (Nathan Bouts), die regelmatig ‘s avonds haar kamer binnenglipt. Al komt die relatie natuurlijk niet zonder de typische tienerdrama’s. Zo is Jana jaloers en achterdochtig als het aankomt op contact tussen hem en Britt. Heeft ze gelijk of is ze gewoon paranoïde? Hopelijk komen we het snel te weten!


Verstand op nul

Wil je elke dag een paar minuten je verstand op nul zetten? Dan is deze webserie daar helemaal perfect voor! Kijk je liever telkens een volledige aflevering in één keer? Elke vrijdag worden alle fragmenten van die week gebundeld in één lange video. Ondertussen zijn er al drie afleveringen. Snel inhalen, dus! Je kan ze hier bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.