Home Fun YASSS: volgende week zien we eindelijk Jugheads moeder en zusje in ‘Riverdale’

YASSS: volgende week zien we eindelijk Jugheads moeder en zusje in ‘Riverdale’

Uit de nieuwe trailer blijkt dat alles in de volgende aflevering weer helemaal uit de hand loopt...

Riverdale
© Netflix

Er gebeurt momenteel zo veel in ‘Riverdale‘ dat het gewoon niet meer bij te houden is. Volgende week loopt de serie zelfs nog meer uit hand. Dat blijkt toch uit de trailer die gelanceerd is voor de achtste aflevering ‘Outbreak‘.

Opgelet: spoileralert!

Wie de allernieuwste aflevering ‘The Man in Black‘ heeft gezien, weet dat die titel verwijst naar Hiram Lodge, schurk en vader van Veronica. In die aflevering konden we drie verschillende verhaallijnen volgen, namelijk die van Jughead en Archie, die van Veronica en die van Betty.

Jughead en Archie gaan op zoek naar een schuilplaats voor de roodharige hunk, Veronica probeert haar ondergrondse bar te redden door een casinoavond te organiseren en Betty probeert te ontsnappen van de Zusters van de Stille Genade. Natuurlijk speelde Hiram in elke verhaallijn een grote rol. Daar verklappen we niet te veel over, want we laten we je alles liever zelf ontdekken, maar we beloven je: het was alweer de moeite!

Outbreak

Nu is er al een trailer voor de aflevering ‘Outbreak‘, die volgende week op Netflix staat. En – excuse our language – die is weer f*cked up. We zien namelijk hoe een heleboel leerlingen van Riverdale High, onder wie Veronica en Toni, dezelfde aanval als Betty krijgen, hoe de directeur hen geïnfecteerden noemt, hoe Cheryl Blossom ten strijde trekt, hoe Betty zuster Woodhouse weet te overmeesteren en hoe Ethel Muggs doodsangsten uitstaat.

Gladys en Jellybean

Maar er is ook goed nieuws! We zullen namelijk ook voor het eerst, na drie seizoenen geduldig wachten, eindelijk Jugheads moeder Gladys en zusje Jellybean zien. Komen zij terug naar Riverdale? Of zal Archie zich bij hen verschuilen? We komen het donderdag 13 december te weten!

Midseizoensfinale

Nog iets héél belangrijks: na ‘Outbreak’ is er een midseizoensfinale (noooo!). Daarna volgt de negende aflevering, en zoals we eerder al zeiden haalt een van de hoofdpersonages het einde daarvan niet…


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.