Home Fun Volgens Shay Mitchell is ‘You’ een combinatie van ‘Pretty Little Liars’ én...

Volgens Shay Mitchell is ‘You’ een combinatie van ‘Pretty Little Liars’ én ‘Gossip Girl’

En Penn Badgley speelt de hoofdrol!

You
Foto: Instagram @shaymitchell

Goed nieuws ‘Pretty Little Liars‘-fans! Je zal niet alleen actrice Shay Mitchell terugzien in ‘You, maar volgens haar is die nieuwe serie gewoon een combinatie van ‘PLL‘ én ‘Gossip Girl‘. Oh my god!

Voor wie Shay Mitchell en ‘Pretty Little Liars‘ nu al mist, niet getreurd. In april 2018 komt er namelijk een nieuwe serie naar je televisiescherm en die kan weleens je nieuwe verslaving worden. ‘You‘ is een psychologische thriller en zou een combinatie zijn van ‘Gossip Girl‘ én ‘Pretty Little Liars’. En heel toevallig spelen net twee sterren uit die shows de een rol in de serie.

Queen bee 

PLL‘-actrice Shay Mitchell neemt de rol van queen bee Peach Salinger op zich. Zij is bevriend met schrijfster Beck, gespeeld door Elizabeth Lail (bekend van ‘Once Upon a Time’). ‘Gossip Girl’-acteur Penn Badgley speelt de rol van Joe, eigenaar van een boekwinkel, en hij is helemaal geobsedeerd door Beck.

Nieuwe verslaving

Volgens Shay Mitchell kan de serie weleens je nieuwe verslaving worden. Als je fan was van ‘PLL’, zal je volgens haar sowieso gek zijn op ‘You’. En ook als je nooit naar de ‘Liars’-serie hebt gekeken, zal je het sowieso fantastisch vinden.

In een interview vertelde de actrice dat ‘You’ alle mysterieuze en toch romantische elementen heeft die ‘PLL’ had. Ze zei ook dat de serie een beetje volwassener is, maar nog steeds over een boel gekke dingen gaat, alleen met heel een andere verhaallijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.