Home Fun 7 vragen die wij beantwoord willen zien in het tweede seizoen van...

7 vragen die wij beantwoord willen zien in het tweede seizoen van ‘The Society’

Opgelet, spoiler alert!

The Society
© Netflix

De gloednieuwe tienerreeks ‘The Society’ staat sinds 10 mei op Netflix en net als ons heb je alle afleveringen waarschijnlijk in één ruk uitgekeken. Er is voorlopig nog geen tweede seizoen bevestigd. We hopen dat dat er wel komt, want wij hebben nog zoveel vragen die wij beantwoord willen zien!

Opgelet, spoiler alert! Heb jij de nieuwe Netflixserie nog niet gezien? Snel aan beginnen, en dan kan je verder lezen!

1. Hoe zijn de tieners op de mysterieuze plek terechtgekomen?

De vraag die iedereen zich stelt: hoe kunnen enkele simpele schoolbussen de jongeren van West Ham naar een ander universum brengen? De tieners hebben al ontdekt dat de vreemde buschauffeur er hoogstwaarschijnlijk iets mee te maken heeft. En er staan ons waarschijnlijk nog heel wat meer bizarre onthullingen te wachten.

2. Wie is de buschauffeur die hen naar New Ham bracht? 

Wij kregen weird vibes toen de buschauffeur woedend uit het kantoor van Harry’s moeder stormde. Zijn blik deed al vermoeden dat hij iets van plan was. En dat wordt ook bevestigd wanneer Kelly hem herkent als buschauffeur op Becca’s foto’s. Wie is hij, wat heeft hij te maken met de stank en waarom heeft hij hen naar die nieuwe plek gebracht?

3. Hoe geraken ze terug thuis? 

Zoals jullie weten zitten Gordie en Bean in de Commissie Thuiskomen en moeten ze erachter komen wat er precies gebeurd is en hoe ze terug thuis geraken. In de zevende aflevering ‘Allie’s Rules’ onthullen ze een hypothese. Namelijk dat ze niet op hun eigen aarde zijn, maar op een andere, een parallel universum. Geraken ze ooit terug thuis? En hoe?

4. Wat is er volgens de ouders met hun kinderen gebeurd? 

De theorie van Gordie en Bean over het parellel universum wordt quasi bevestigd in de laatste minuten van het seizoen. Dan zijn we opeens terug in hun originele stad waar hun ouders nog leven en oké zijn. We zien ook een hond die enorm lijkt op de hond die Elle in huis nam, maar waarschijnlijk werd vermoord door Campbell. De allerlaatste aflevering sluit af met alle namen van de jongeren die verdwenen zijn. Wat denken hun ouders dat er gebeurd is?

5. Zal Elle opkomen voor zichzelf en Allie? Of is ze toch zo kwaadaardig als Campbell beweert?

Terwijl Allie er alles aan heeft gedaan om Elle te beschermen en zo ook haar eigen reputatie om zeep helpt, twijfelen we er toch aan of Elle hetzelfde zal doen voor haar. Wanneer Campbell Elle ‘redt’, draagt hij haar op om Allie in het gezicht te spuwen en dat doet ze ook. Het is mogelijk dat ze luistert naar hem uit zelfbescherming en dat ze een plan heeft om hem uit te schakelen. Maar wat als Elle diep vanbinnen echt zo op Campbell lijkt als hij beweert? Ze heeft wel tal van mensen vergiftigd om zichzelf te beschermen. We zijn benieuwd hoe dat zal uitdraaien in het tweede seizoen!

6. Slaagt Allie erin om de macht terug te krijgen en weer orde te scheppen in New Ham? 

In de laatste aflevering van het seizoen zien we hoe alles ineenstort. De Guard, Harry en Lexie laten zich door Campbell overtuigen om de macht te grijpen en de inwoners tegen Allie en Will op te zetten. Zullen Allie en Will zich kunnen bevrijden en de macht terugkrijgen? Of zullen ze hulp nodig hebben? Van Grizz bijvoorbeeld die duidelijk de leugen over Allie’s verraad niet gelooft.

7. Zullen Grizz en Sam ooit een echt koppel kunnen vormen?

Dé highlight uit het eerste seizoen? Het moment waarop Grizz en Sam elkaar vinden en samen de nacht doorbrengen. Maar omdat Sam beloofd heeft aan zijn beste vriendin Becca er voor haar te zijn en te doen alsof hij de vader van haar kind is, maakt dat de relatie tussen hem en Grizz veel moeilijker. Kan Sam het geheim houden dat hij niet de vader is? Of kiest hij toch voor zijn nieuwe liefde Grizz?

Voorlopig is er nog geen tweede seizoen bevestigd, maar als dat wel gebeurt, lees jij het natuurlijk als eerste hier! Geen idee wat je ondertussen kan kijken op Netflix? Hier zijn 9 series die wij aanraden!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.