Home Fun WANT: Action verkoopt body bumpers en die zijn hilarisch

WANT: Action verkoopt body bumpers en die zijn hilarisch

Wie van jouw vriendinnen daag je uit voor een spelletje?

© Action

Bij Action kan je body bumpers kopen die elk feestje met je vriendinnen vanaf nu nog toffer maken. Je kruipt in het ding dat lijkt op een XL zwembandje en je botst tegen elkaar aan tijdens een spelletje voetbal, worstelen of handbal.

Houden jij en je vriendinnen wel van een beetje actie? Dan zijn de body bumpers die Action momenteel verkoopt een onmisbaar accessoire tijdens de volgende zomerse barbecue of feestje. De dingen lijken op enorm groot uitgevallen zwembandjes die je niet rond je armen, maar rond je bovenlichaam moet aandoen.

Slappe lach verzekerd

De bedoeling is dat je met deze plastic ‘gevaartes’ een partijtje voetbal, handbal, worstelen of whatever speelt en dat je je tegenstander letterlijk aan de kant duwt met je lichaam. Je harnas vol met lucht vangt de schokken op, en als je valt dan kom je sowieso heel zachtjes neer. Het ziet er hilarisch uit en we verzekeren je dan ook dat je binnen de halve minuut de slappe lach hebt.


De opblaasbare body bumpers zijn te koop bij Action en kosten 8,95 euro. Je krijgt voor die prijs twee exemplaren: eentje in het rood en eentje in het blauw. De kussentjes zijn 60 centimeter groot en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, dus zeker ook voor jou en je girl squad. Veel plezier!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.